AK Parti Düzce teşkilatında 25. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimine giderken, parti içi çalışmalarına yönelik 'serzenişler' de ortaya çıkmaya başladı. Partinin aday adayı tanıtım toplantısı ile temayül yoklamalarında yapılan konuşmalar eski ve yeni yönetimler arasında görüş farklılıklarını su yüzüne çıkardı. Eski yönetim adına yapılan konuşmalarda, bir dönem önceki Milletvekili seçimlerine dikkat çekilerek, aday adaylarının partiye destek konusunda 'sözlerine' yerine getirmediklerine vurgu yapıldı. Yeni yönetim tarafından yapılan açıklamalarda da, özellikle il başkanlığı seçimlerinde, aday ve yönetim kurulu belirlenmesinde 'sıkıntılara' dikkat çekildi.
ESKİ YÖNETİMDEN: SÖZ VERDİĞİNİZ HALDE GELMEDİNİZ
AK Parti Milletvekili aday adayı tanıtım töreninde, eski yönetim adına yapılan konuşmada bir önceki seçimlere atıfta bulunularak ' O zamanda aday adaylarımız parti içinde kenetleneceklerini, seçimler için işbirliği içinde çalışacaklarına dair söz vermişlerdi, ancak bu hiç gerçekleşmemişti, bütün yük teşkilata kalmıştı. Şimdi tüm adayların seçimler için teşkilatın etrafında birleşmeleri gerekiyor' denildi. 
YENİ YÖNETİMDEN: BİZE TECRÜBESİZ DİYENLER OLDU
AK Parti İl Teşkilatının yeni seçilen İl Başkanı Hikmet Keskin de yaptığı konuşmada benzer bir serzenişi dile getirdi. Keskin konuşmasında serzenişini şu şekilde dile getirdi:
" 4 Ocak günün bu kutsal görevi devir aldığımızda yönetimdeki kardeşlerimizin tecrübesiz ve genç olduğunu söyleyenler oldu. Partiyi seçimlere hazırlayamaz diyenler oldu, hiçbirisine kulak asmadık".
AK parti teşkilatındaki görev ve sorumluluk anlayışlarına ilişkin bu tür söylemler bir 'uyarı' olarak algılandı.

HABER;A.GÖSTERİŞLİ