Kavgalı, bol çekişmeli bir İl Kongresini geride bırakan ve yeni il başkanı Onur Özen’le seçime girecek olan Milliyetçi Hareket Parti’sinde seçim hareketliliği Mart ayında başlayacak. Partide milletvekili aday adaylığı için resmi başvuru 12 Mart Perşembe… Milletvekili olmak isteyen kadın ve erkek partililer, 2 bin lira ödeyecek, engellilerden ücret alınmayacak.  Başvurular Genel merkeze yapacak. 7 Haziran seçimlerinde mutlaka milletvekili çıkarmak hedefinde olan partide aday adayı olmasına kesin gözüyle bakılan isimler var.
 
İlk Sırada Danışmaz!


En çok adı geçen ise eski İl Başkanı Abdullah Danışmaz. Bu güne kadar milletvekilliği adaylığı konusunda net bir açıklama yapmaktan kaçınan Danışmaz, haziran ayındaki seçimler için ilk adımı atarak resmi başvurusu yapması bekleniyor.

Özsoy nabız yokluyor

Yine eski il yönetiminde İl Teşkilatından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Nusret Özsoy’un da Milliyetçi Hareket Partisi’nden milletvekili adayı olmak için nabız yokladığı konuşuluyor. Bu konuda partililerle istişareler yaptığı öğrenilen Özsoy’un, bu konuda açıklama yapmaktan kaçınıyor. Özsoy’un Mart ayında MHP’den Milletvekili aday adaylığına müracaat edeceği konuşuluyor.

Sürpriz İsim Yaman! 

MHP kulislerinde yeni aday adaylarının da ismi geçiyor. 10 Şubat’ta Düzce Barosundan istifa eden avukat Teoman Yaman’ın Milliyetçi Hareket partisinden aday adayı olacağı konuşuyor. 

Haber;S.KAŞKIR