Düzce Belediyesi tarafından sürdürülen asfalt çalışmalarını Düzce Milletvekili Fevai Arslan yakından takip ediyor. Hafta sonu iftar programlarına katılan Arslan, gün içinde ise çalışmaları inceliyor. Azmimilli Mahallesinde başlatılan asfalt çalışmalarını inceleyen Milletvekili Arslan ve Yerel Yönetimler Başkanı Murat Ayyıldız, Ramazan Bayramına kadar asfalt çalışmasının büyük bir kısmının bitmesini beklediklerini kaydetti.

Azmimilli Mahallesinde daha önce başlatılan çalışmalar hakkında konuşan Düzce Milletvekili Fevai Arslan, “ Asfalt konusunda çok sorun ve şikayet alıyorduk. Ancak artık hem özel idaremiz hem de belediyemizin kendi asfalt plentleri ile Düzce’mizde asfaltlanmamış yol kalmayacak. Azmimilli Mahallemizde de bu çalışmaları yakından görmek istedik. Yerel Yönetimler Başkanımız Murat Bey ile birlikte arkadaşlarımızdan bilgi alıyoruz. İnşallah Bayram öncesine kadar Azmimilli mahallesinin büyük bir bölümü asfaltlanacak” diye konuştu.

AK Parti Düzce Yerel Yönetimler Başkanı Murat Ayyıldız ise, Düzce’nin bütün yollarının asfaltlanması için tüm güçleri ile çalıştıklarını kaydetti. 

Haber:Y.SEVER