Ak Parti’de seçim sonucunun belli olmasıyla birlikte Ak Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, Milletvekilleri Faruk Özlü, Fevai Arslan, Ayşe Keşir ve Belediye Başkanı Mehmet Keleş, soluğu Anıtpark’ta aldı. Kutlama programının ardından Öncü TV’deki seçim özel programına bağlanan Ak Parti heyeti, ülke ve Düzce’deki seçim sonucunu değerlendirdi.

KESKİN: ŞIMARMADAN ÇALIŞACAĞIZ!

İl Başkanı Hikmet Keskin, Düzce halkına şükranlarını sunarak başladığı konuşmasında, büyük bir yükün altına girdiklerinin bilincinde olduklarını vurguladı.

Keskin, “Düzce ve Türkiye istikrara oy verdi. Milletimizin feraseti, teröre, istikrarsızlığa destek verenleri yenmiştir. Zor bir seçimdi inşallah bu zorluğun arkasından güzel günler gelecek. Biz hep birlik beraberlik ve kardeşliği ön plana çıkarmaya çalıştık. Bu işin parti işi değil, memleket meselesi olduğunu vurguladık. Düzce tarihinin en yüksek oyunu aldık. Biz sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Şımarmadan gayret göstererek milletimizin hizmetkarı olacağız. Ak parti milletin hizmetkarı olmak için istikrar olmuştur.  Hizmet için her şeyi yapacağımızdan halkımızın şüphesi olmasın.  Düzce’ye büyük hizmetler getirmek için gayret göstereceğiz.”dedi. Keskin, Düzce’nin Ak Parti’nin en çok oy aldığı ilk 4 ilden biri olduğunu hatırlattı ve “ halkımız bizi mahcup etmedi bizde onları mahcup etmeyeceğiz.”diye konuştu.

ÖZLÜ: HER OY HİZMET OLARAK DÖNECEK

AK Parti Düzce Milletvekili Faruk Özlü ise “Aldığımız her oyun karşılığını Düzce’ye hizmet olarak getireceğiz.”dedi.
Özlü, “ Düzce’nin geleceği için çok önemli projeler açıkladık. Bu projeleri inşallah gerçekleştireceğiz. Takipçisi olacağız. Projeleri açıklayarak kendimizi bir nevi bağlamış  olmak istedik. Düzceli kardeşlerimizin bunu sahiplenmesini istedik. Yarından itibaren de takibe başlayacağız..”ifadelerini kullandı.

ARSLAN: BAKANLIK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

3. dönem Milletvekili seçilen Fevai Arslan ise telefon bağlantısında şunları söyledi: “çok güzel hizmetler olacak, çok güzel başarıların altına imza atacağız.” Arslan Düzce’den bakan çıkması için tüm teşkilatlarla çalışacaklarını sözlerine eklerken “o alanı da boş bırakmayacağız.” dedi.

KEŞİR: YENİ DÜZCE’Yİ İNŞAA EDECEĞİZ

Düzce’nin ilk kadın milletvekili olan Ayşe Keşir, yeni seçilen parlamentonun yeni Türkiye’nin mimarı olacağını söyledi. Keşir, Düzce halkına teşekkürlerini sunarken, “ Yeni Türkiye ve Yeni Düzce’yi tüm kademelerle birlikte yürüteceğiz çalışmalar sonucunca ne vaat etsiysek yapmak için çaba sarf edeceğiz.”diye konuştu.

KELEŞ: TEK BAŞINA İKTİDAR ÖNEMLİYDİ

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ise seçim sonucunu “muhteşem” olarak yorumladı. Tüm Belediyelerin ve milletvekillerinin AK Partili olduğuna dikkat çeken Keleş, güzel bir çalışma ortamı oluştuğunu ifade etti.
Keleş, “ Düzce için ortaya koyduğumuz projeler var.  Ak Parti’nin iktidar olması bizim için önemliydi. Belediyelerin arkasında iktidar olmazsa başarılı olması mümkün değil. Kaynakları iktidarımız sayesinde getireceğiz ve vaatlerimizi gerçekleştireceğiz.” dedi.
 

İşte AK Parti'nin yeni dönemde gerçekleştirmeyi vaat ettiği projeler:

 

- Düzce'ye büyük bir spor kompleksi

- Düzce’ye şehir müzesi

- Düzce'ye örnek nitelikte sokak hayvanları yaşam alanı

- Muncurlu Devlet Hastanesi 'Rehabilitasyon Merkezi' olacak

- Hastane inşaatı 1 Aralık’ta tamamlanacak

- Terminal ve Kültür Merkezi 4 ayda bitecek

- Merkezden TEM Otoyolu'na bağlantı sağlanacak

- Akçakoca, Çilimli ve Gümüşova'ya OSB kurulacak ve 10 bin kişiye iş imkanı sağlanacak

- Akçakoca'ya yat limanı ve modern balıkçı barınağı yapılacak

- Gölyaka'da bulunan Efteni Gölü'ne Doğal Hayat Parkı haline dönüştürülecek

- Merkezdeki alt ve üst yapıya dayalı sorunlar çözülecek

- İlçe ve köylerde eksik kalmayacak

- Halkla iç içe olunacak, sorunlara kulak verilecek

- Düzce için Ankara'da temaslar arttırılacak



Haber;S.KAŞKIR