2014 yerel seçimler için partilerde yerel seçim hazırlıkları başladı.. Siyasi partilerin düzenledikleri toplantılarda da birinci gündem maddesi seçimler. CHP Düzce teşkilatı farklı kademlerdeki birçok parti temsilcisinin katıldığı genişletilmiş istişare toplantısını Akçakoca’da yaptı.
 
CHP’nin genişletilmiş istişare toplantısında yerel seçimler ve parti çalışmaları konuşuldu. Toplantıda Düzce’den sorumlu Milletvekili Tanju Özcan  son zamanlarda ülkenin çok kritik günler yaşandığına dikkat çekerek, "Her CHP'li bu süreçte partili olmanın sorumluluğu içerisinde sahaya inerek çalışmalıdır" dedi.
 
Sırada Düzce var
 
Düzce’den yıllardır Milletvekili çıkaramadıklarını anımsatan Özcan, “. Bolu ve Sakarya'da bunu başardık. Sırada Düzce var. Kendimizi iyi anlatır saha çalışmalarımızda ulaşmadığımız nokta çalmadığımız kapı ve sıkmadığımız el bırakmaz yaşananları anlatıp aydınlatırsak, geleceğimiz üstüne oynanan oyunları izah edersek Düzce'den de milletvekili çıkarır Sakarya ve Bolu'da sayıyı artırırız. Bunun öncesinde yaşayacağımız yerel seçimler var. Yerel seçimlerdeki başarımız genele olumlu yansıyacaktır. Akçakoca'da çok başarılı çalışmalar gerçekleştiren ve partililer dışında dahi büyük takdir gören Başkanımız Albayrak geçen dönem parti teşkilatı ile birlikte örnek bir kampanya yürütmüştü. Bunu yöntemi benimseyip daha da geliştirerek sürdürmemiz halinde Düzce genelinde daha çok belediye kazanır genel seçimlerde hedeflediğimiz milletvekilini çıkarırız. Ben bu konuda çok inançlı ve güvenliyim" dedi.
 
Haber; S. KAŞKIR