Düzce'de havalarla birlikte seçim atmosferindeki siyasette ısınmaya başladı. 24 Haziran'da sandık başına gidilecek seçimler öncesi partilerin milletvekili adayları il merkezi ve ilçelerde halkla bir araya geliyor. AK Parti ve CHP'nin 1. sıra adaylarının seçim rotası bugün aynıydı.

Ak Parti Düzce 1. Sıra Milletvekili Adayı Fahri Çakır ile CHP Düzce 1. Sıra Milletvekili Adayı  Zafer Teber, Akçakoca kent merkezinde seçim çalışması yürüttü.

Belediye Başkanı Yemenici de eşlik etti
AK Parti Adayı Çakır, esnaf ziyaretlerine Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, AK Parti İlçe Başkanı Dergah Akça, İGM Başkanı Ayfer Yılmaz ve parti yöneticileri de katıldı. Merkez Camii altından başlayan esnaf ziyaretlerinde Çakır, ilk önce esnaflara kendisini tanıtarak “Oylarımızla hep birlikte Cumhurbaşkanı Adayımız Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’nin vekillerine destek olalım.” diyerek oy kazanmaya çalıştı. Milletvekili Fahri Çakır, gün boyu Akçakoca’da esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek her iki seçim için de destek istedi.

Partililer Sapak'ta karşıladı
Cumhuriyet Halk Partisi Düzce Milletvekili Adayı Zafer Teber ve İlknur Başak Tütüncü, Akçakoca Sapak mevkiinde partililer  tarafından karşılandı. Sapakta partililerle ayak üstü bir süre sohbet eden milletvekili adayları, kendilerine eşlik eden il ve ilçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte konvoy halinde Ayazlı üzerinden Merkez Çarşı'ya geçti. Esnaf ziyaretlerine Çınar Caddesi esnafları ile devam eden CHP vekil adayları, Salı pazarında da halk ve esnafla buluştu.





Haber: C.ÜSTÜNER