Millet İttifakı Akçakoca Belediye Başkanı Adayı ve eski Başkan Fikret Albayrak, ilçe siyasetinde söz sahibi olan isimlerle istişare toplantısında bir araya geldi.

Kentteki bir kafede gerçekleşen toplantıya, geçmiş yıllarda siyasi parti yöneticilikleri yapmış çok sayıda isim katıldı. Burada bir konuşma yapan Başkan Adayı Albayrak hem yerel yönetici iken yaptığı çalışmalardan bahsetti hem de yeni dönem hedeflerini anlattı.



Eski Başkan ve Millet İttifakı Adayı Fikret Albayrak’ın tecrübeli siyasetçiler ile yaptığı sohbet adeta kendi döneminin bir özeleştirisi niteliğindeydi.

Kendi belediyecilik döneminde Akçakoca’ya çok sayıda hizmet kazandırdığını, vizyon projeler ve radikal kararlarla ilçeye hızlı bir fizikî değişim yaşattığını ifade eden Albayrak, alınan kararların bazılarında aceleci davrandığını kabul etti. Albayrak, kente dair kimi kararlarda istişare kapısını yeterince açık tutmamakla seçimi kaybettiğini söyledi.



Albayrak, geçen süre zarfında hatalarından ders çıkartacak bir olgunluğa eriştiğini, 31 Mart seçimlerinin hemen akabinde ortak akla önem atfeden bir yöntemle, Akçakoca’yı yeniden bölgenin bir numaralı ilçesi haline getirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Yeni döneme ilişkin projelerini de konuklarla paylaşan Albayrak’ın konuşmasından sonra deneyimli siyaset temsilcileri de tecrübe ve bilgilerini paylaştı.



Siyasi tecrübelerin paylaşıldığı toplantıda, istişare kültürü ve ortak çalışmanın önemi üzerine durulurken, geçmiş dönemlerde aktif siyasetin merkezinde yer alan isimler, toplantı sonunda  Albayrak’a her türlü desteği vereceklerini ifade etti.

Karşılıklı görüş alışverişleri şeklinde geçen toplantı oldukça verimli geçerken, toplantı sonunda tüm katılımcılar Albayrak’a destek mesajları verdi.

Haber: C.ÜSTÜNER


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ