Ak Parti’de öğlenden sonra aday adaylığı başvurusu yapan isimlerden 4’ü dikkatleri üzerine topladı. Bunlardan biri 3 dönem Gölyaka Belediye Başkanlığı yapan Nihat Çelik… Uzun yıllar yerel çapta vatandaşlara yaptığı hizmetlerden kazandığı tecrübeleri Düzce’ye hizmet olarak kullanmak isteyen Çelik, resmi müracaatını bugün AK Parti İl Başkanlığında yaptı. Çelik, Ak Parti’nin gelecek seçimleri için iddialı konuştu.

Çelik: 3-0’ın göstergesi

Çelik, “görev verilirse alırız. Ak Parti’de aday fazlalığı Düzce’de sayı ve nitelik yönünden, kaliteli oluşu Ak partinin Düzce’de güçlü olduğunu ve 3-0 alacağımızı gösterir. Gerek kamuoyunda gerek basında sadece ak partinin adayları konuşuyor. İlçelerde de durum bunu gösteriyor. Buradaki rekorun Türkiye’yi yansıtacağını düşünüyorum.” Dedi.

Kaşıkoğlu, Düzce’nin hak ettiği payı alması için adayım

Yine iki dönem Düzce Milletvekili ve bir dönem Ak Parti İl Başkanlığı yapan Metin Kaşıkoğlu bir dönem daha meclise milletvekili olarak girmek için gerekli girişimi gerçekleştirdi. Kaşıkoğlu, Yeni Türkiye'de, kalkınma ve büyümeden Düzce'nin hakkettiği payı alabilmesi, yaşanmakta olan bir kısım sorunların kalıcı olarak çözümü ve laf değil icraat için, milletvekili aday adaylığı müracaat ettiğini söyledi.

Bir önceki İl Başkanlığı yönetiminde yer alan Kenan Varol, AK Parti’nin tüm kesimleri kucaklayan bir parti olduğunu vurguladı. Varol 13 yılda Ak Parti’nin sessiz bir devrim yaptığını söyledi ve 2023 ve 2071 hedeflerine dikkat çekti.

Korkmaz başvuruyu genel merkeze yaptı

Öte yandan AK Parti Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz, aday adaylık başvurusunu AK Parti Genel Merkezi’ne yaptı. Korkmaz, “Değerli dostlar, AK Parti Genel Merkezi'ne, 2015 Milletvekili Genel Seçimleri için Aday adaylığı başvurumu yapmış bulunmaktayım.  Allah'tan hem Düzce ve hem de tüm Aday adayları için hayırlar niyaz ederim” dedi.

Haber; S.KAŞKIR