Milliyetçi Hareket Partisi Düzce İl Başkanı Ümit Yılmaz ve beraberindeki heyet, il kongresini yapan AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin ve yönetimi kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Keskin: Yeni bir sürece girdik
MHP Düzce il yönetimini makamında ağırlayan AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirdi. İl Başkanı Keskin, “İl kongremizi yaptıktan sonra yeni bir sürece girdik. Ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Tebrikleri kabul ediyoruz. Daha sonra ilçelerimize ve teşkilat üyelerimize teşekkür ziyaretleri yapacağız. Nazik ziyaretinizden dolayı da sizlere teşekkür ediyoruz” dedi.



“İttifak yapacağımız partileri ziyaret etmek istedik”
MHP Düzce İl Başkanı Ümit Yılmaz da yeni kongresini yapan Keskin’i tebrik ederek, “Cumhurbaşkanımızın gelmesiyle kongrenizi yaptınız. Yeni döneminizde size başarılar diliyoruz. MHP Başkanımız Devlet Bahçeli’nin 2019’da AK Parti’ye destek vereceğimizi açıklamasından sonra ittifak yapacağımız partileri de ziyaret etmek istedik.” şeklinde konuştu.



AK Parti ve MHP heyeti daha sonra ülke ve Düzce gündemi hakkında görüş alışverişinde bulundu.


MHP, CHP’nin de kapısını çaldı
MHP heyeti, AK Parti ziyaretinin ardından CHP’nin kapısını çaldı. MHP Düzce İl Başkanı Ümit Yılmaz ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini, İl Başkanı Zekeriya Tozan ve CHP Merkez İlçe Başkanı Alaeddin Duran karşıladı.



MHP İl Başkanı Ümit Yılmaz, 30 Aralık’ta yapılan kongre ile CHP Düzce il başkanlığına tekrar seçilen  Zekeriya Tozan'ı tebrik ederek, başarı dileklerini iletti.



MHP heyeti ile gündeme dair değerlendirmelerde bulunan Tozan ve yönetimi ayrıca Düzce'nin genel durumu hakkında da fikir alışverişi yaptı.

Görüşme sonunda, CHP Düzce İl Başkanı Zekeriya Tozan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, MHP heyetine teşekkür etti.

Haber: C.ÜSTÜNER