Ekonomi deki kriz, halkın gittikçe fakirleşmesi ve yozlaşan siyaset yeni oluşumların temellerinin atılmasına neden oluyor. Yeni oluşumlar içinde de 22. dönem Ankara milletvekili Dr.Muzaffer Kurtulmuşoğlu ve arkadaşlarıda bulunuyor. Düzce'ye gelen Kurtulmuşoğlu, yeni oluşumla ilgili bilgiler verdi.

Kurtulmuşoğlu, “ İnsanı seven insanları bir araya getirmenin gayreti içindeyiz.81 ilimizi geziyoruz. Kurulmuş olsun diye bir parti kurmayı değil, iktidarı hedefleyen bir parti kuracağız. İlk genel seçimde iktidara aday olacağız. Halkımıza iş aş vermenin garantisini olacağız,öyle bir proğramla yola çıkacağız ki kimse itiraz edemeyecek, bir işe başlamak o işi % 50 yapmaktır. Bizim inancımızda budur. Partimiz merkezde olacak ancak her eğilime kucak açacak. Siyasetin eskileri yerine, daha önce siyasette yer almışlar yerine yepyeni insanlarla halkımızın karşısına çıkacağız.” dedi.

Uzun yıllar Akçakoca, Yığılca ilçelerinde doktorluk yapan, Bolu milletvekili adayı olarak seçimlere de giren Dr. Kurtulmuşoğlu, “ Kısa süre sonra oluşumumuz tamamlanacak .Atatürkçü, laik, liberal, güvenilir, şaibeye karışmamış insanları partimize bekliyoruz.” diyerek sözlerini bitirdi.