İlçelerde ve Beldelerde Ak Parti‘den Belediye Başkan adayı olarak gösterilmeyen bazı isimlerin diğer siyasi parti saflarında aday gösterilmek adına çalışma içinde olduğu öğrenildi.

Adayların seçim çalışmaları ve heyecanı İl merkezinde , ilçelerde ve beldelerde tüm hızıyla devam ediyor.İlk olarak Belediye Başkan aday adaylığı yarışı ile başlayan ve bu süreçte en kalabalık listelerin yeraldığı Ak Parti de aday olarak ismi açıklananlar bu yarışta birinci geldi ve çalışmalarına hız kazandırdı. Geçtiğimiz hafta İlçe adaylarını kamuoyuna duyuran Ak Parti,kısa bir süre sonra Belde Belediye Başkan adaylarını duyurdu.Uzun süren çalışmaların ardından elenen aday adayları ile ilgili şu sıralar başka iddialar ortaya atılmaya başlandı.

Edinilen bilgilere göre İlçe ve Beldelerde Ak Partiden aday gösterilmeyen bazı isimlerin diğer partilerden aday gösterilmesi için çalışmaların sözkonusu olduğu öğrenilirken Ak Parti'den umduğu sonucu alamayan aday adaylarının siyasi görüşü birtarafa bırakarak diğer parti saflarında yeralması bekleniyor.

Mhp‘de Cumayeri ,Kaynaşlı ve Boğaziçi haricinde bütün aday isimleri belli olup Chp de ise sadece Kaynaşlı ve Boğaziçi Belediye Başkan aday isimleri belirsizliğini koruyor.