Tüm Türkiye’de olduğu gibi Düzce’de de başlayan oy verme işlemleri sabah 08.00 itibari ile gerçekleştiriliyor.

Erken saatlerde sandık başına giden siyasiler, önümüzdeki 5 yılda mahalli idarecileri belirlemek üzere oyunu kullandı.

"Ülkemiz İçin Hayırlı Olsun"

Cedidiye Mahallesi, Adnan Menderes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde, 1092 No'lu sandıkta oy kullanan Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, eşi Nursel Ay ve oğlu Muhammed Ay birlikte, sabahın erken saatlerinde oy kullanacağı okula geldi.

Oy kullanma işlemi ardından açıklamada bulunan Ay, temennilerini dile getirerek şunları söyledi:

"Oyumuzu kullandık. Memleketimiz ve ülkemiz için hayırlı olsun. Tüm vatandaşlarımızın bugün sükûnet içerisinde oylarını kullanmalarını ve halkımızın düşüncelerinin sandığa yansımasını bekliyoruz. Sonucun ülkemiz ve Düzce'miz için hayırlı olmasını temenni ediyoruz."



“Sandıktan Çıkanı Başımıza Taç Ederiz

AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, Bahçelievler Mahallesi’nde oy kullandı. Hürriyet Ortaokulu 1056 No’lu sandıkta oy kullanan Keskin seçimin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Seçmenden yoğun katılım beklediğini ifade eden Keskin, sandıktan çıkanı başlarına taç edeceklerini belirterek şunları dedi:

“Bugün seçmenin, seçime daha fazla ilgi göstermesini, her seçmenin sandığa gitmesini beklediğim bir seçim. Bu seçimde Düzce’de insanlar çok daha fazla sandığa giderek, demokrasiye nasıl sahiplendiğini göstereceklerdir. İnsanlar sandığa sahip çıkacağını gözlemliyorum ve bu beni gururlandırıyor. Saat 17.00’da sandıklar açılacak ve milletin dediği başımızın tacı olacak. Bizler her seçimden sonra sandığın ne dediğini en iyi anlayan ve yorumlayan partiyiz. Dolayısı ile bu millete saygılıyız. Sandıktan çıkanı başımıza taç ederiz. Yolumuza İnşallah devam ederiz.”



 

Caboğlu da Oyunu Kullandı
 
Milliyetçi Hareket Partisi Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu ise Kültür mahallesinde oy kullandı. Caboğlu seçimlerin hayırlı olmasını temenni etti.



"Bu Seçim Düzce'de Yeni Bir Dönemin Başlangıcı Olacak"

AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü’de oy kullanmak için erkenden sandık başına gitti. Eşi Onur Özlü ile beraber Şehit Murat Demir Mahallesi’nde Konuralp Ortaokulu’na gelerek 1313 No’lu sandıkta oy kullanan Özlü tüm ülkede olduğu gibi Düzce’de de oy kullanma işleminin yürütüldüğünü belirterek şunları söyledi:


“Yaklaşık 4 aydır çalışıyoruz. Aslında bugün bir demokrasi şöleni yaşıyoruz. Sandıklarda oy kullanacağız. Son söz milletin. Bugüne kadar hep biz konuştuk. Bugün millet konuşacak. Kararını verecek. Hepimiz de milletimizin vereceği bu karara saygı duyacağız ve bu karar doğrultusunda görevimizi yapacağız. Ben Düzce’mize, Türkiye’mize, ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Seçimlerin kazasız, belasız, problemsiz geçmesini ve Düzce’miz için inşallah yeni bir dönemin başlangıcı olmasını diliyorum. Cumhurbaşkanımızda Düzce’ye geldiğinde bu seçimin Düzce için dönüşüm ve değişimin başlangıcı olacağını ifade etmişlerdi. İnşallah bu seçim Düzce'de yeni bir dönemin başlangıcı olacak.”
 

"İnşallah Güzel Günler Önümüzde"

Milliyetçi Hareket Partisi Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık ise Kültür Mahallesi, İsmetpaşa Ortaokulu’nda, 1316 No’lu sandıkta oy verme işlemini gerçekleştirdi. Oy kullandıktan sonr açıklamada bulunan Bıyık şöyle konuştu:

“Düzce’ye, vatana, millete, herkese hayırlı ve uğurlu olsun. İnşallah güzel günler önümüzde.. Tüm Düzcelilere teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar, var olsunlar." 




Küçük de Oyunu Kullandı 


Millet İttifakı Düzce Belediye Başkan Adayı Ömer Küçük, eşi Hülya Küçük ile birlikte Cumhuriyeti İlkokulu’nda 1116 No’lu sandıkta oyunu kullandı.

Düzce Belediye Başkanlığı, İl Genel Meclisi, Belediye Meclisi Ve Muhtarlık görevlerinde 5 sene boyunca bulunacak kişileri belirlemek üzere oy kullanan Küçük, seçimlerin hayırlı olması temennisinde bulundu.



Haber: İ.İ.AYDOĞDU

Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ