AK Parti'de iç çekişmeler artık iyice gün yüzüne çıkıyor. Sosyal bilimler Lisesi’nin Akçakoca’ya kaydırılmasından doğan gerilim özellikle iki Milletvekili arasında soğuk rüzgârlar estirmeye devam ediyor.

 

Bugüne kadar her kararda ortak hareket ettikleri izlenimi yaratan iki vekili şimdilerde yan yana görmek pek mümkün olmuyor. Bu durum hem hafta sonu Düzce’ye gelen Adalet bakanı Bekir Bozdağ’ın ziyaretinde hem de bugün gerçekleştirilen bayramlaşmalarda iyice hissedildi.

 

 

Bakan’da Çakır Yoktu

 

Hafta sonu Düzce’ye gelen Bekir Bozdağ’ın merkez ve ilçelerdeki ziyaretlerinde Fevai Arslan ve İbrahim Korkmaz eşlik etti. Gözler diğer milletvekili Osman Çakır’ı aradı.

 

Çakır ise Bekir Bozdağ’ı Akçakoca’daki sahur programında ağırladı. Ancak burada da Düzce milletvekili İbrahim Korkmaz yer almadı. Basın açıklamaları ve sosyal paylaşım sitesi üzerinden göndermelerle hızla tırmanan gerilimde, küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği bayramlarda vesile olmadı.

 

Soğukluk bayramlaşma töreninde de kendini gösterdi. Hem valilik hem de belediyenin Bayramlaşma töreninde Düzce milletvekili Osman Çakır ve Fevai Arslan hazır bulunurken, milletvekili İbrahim Korkmaz katılmadı.

 

Ayrı masada oturdular

 

Valilik ve belediyenin resmi bayramlaşmasına katılmayan İbrahim korkmaz’ın partisinin bayramlaşma töreninde nasıl bir tavır sergileyeceği merak ediliyordu. Ancak Ak Parti’nin bayramlaşmasında da durum değişmedi.

 

Bayramlaşmaya katılan iki vekil ayrı masalarda oturmayı tercih etti. Osman Çakır, Ak Parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu, Milletvekili Fevai Arslan ve Belediye Başkanı Mehmet Keleş’le birlikte kalabalık bir masada otururken, İbrahim korkmaz ise salonun karşı tarafındaki bir masayı tercih etti.

 

Yaşanan bu durum milletvekilleri arasındaki ipleri iyice koptuğu yorumuna neden oldu.

Haber; S.KAŞKIR