Türkiye Partisi Düzce Teşkilatı bugün Genel Başkanları Abdüllatif Şener’i ağırladı. Düzce teşkilatını ziyaret ederek gündemi değerlendiren Şener,Türkiye’nin önemli bir süreçten geçtiğini, ülkemizde olup bitenlerin herkesi ilgilendirdiğini belirtti.

Şener, “ Bu gün eleştiriler tenkitler bazılarının hoşuna gitmese de en fazla onların yararlanacağı ortamlar yaratmaktadır. Eleştirinin güçlü olmadığı yerde iktidarlar azgınlaşır. Yanlışları algılama, doğruyu bulma refleksleri gelişmez.STK’lar, aydınlar, medya suskunlar. Tüm bu suskunluğun altında iktidarın gücünü kurumları susturmaktan yana kullanması vardır. Eleştirilmeyerek büyüyen sorunlar gelecekte daha büyük problemlere neden olur. Türkiye için şuanda en büyük problem, ekonomi, terör ve dış politika değildir. En büyük tehlike bu iktidarın eleştirilememesidir.” Dedi.

Şener Türkiye’nin son 80 yıldaki en zor dönemini yaşadığını vurgulayarak, doğruların tartışılamaması nedeniyle oluşan tablonun tam bir karanlık tablo olduğunu iddia etti.

Şener, “ İktidarı eleştiremememiz nedeniyle doğruları tartışamıyoruz. Bu, ekonominin risklerinden, terörün azmasından, komşularımızla aramızdaki ilişkilerden daha tehlikeli bir durumdur. Bu karanlık tablo, tüm STK’ları, aydınları, medyayı ve Türkiye’de yaşayan her insanı ilgilendirmektedir. Yerlere düşmüş olan demokratik standardın yükseltilmesi en temel sorundur.” Şeklinde konuştu.

HABER:H.İŞCAN