Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, 30 Mart'ta sona erecek görev süresi öncesi programda olan tüm projelerin hızlı bir şekilde ilerlemesi için tüm birimlere talimat verdi. Belediye başkanlığına tekrar aday gösterilmeyen başkanların görevlerindeki son aylarda çalışmaları askıya aldığı bilinirken Başkan Bayram, şehir merkezinde kavşaklar, yollar ve altyapı projelerinin planlanan zamanda tamamlanmasını hedefliyor.

Küçüksu Köprüsü'nün girişinde devam eden kavşak çalışmalarının bir hafta içerisinde bitirileceği öğrenilirken, Başkan Bayram'ın "En büyük hayalim" dediği ve geçtiğimiz günlerde temeli atılan modern terminal binasının da mart ayına kadar belli bir aşamaya getirilmesi planlanıyor. Başkan Bayram, rutin belediye hizmetlerinin dışında sosyal projelere de ağırlık veriyor. Başkanlık görevi sona erene kadar Düzce halkına hizmet etmek için çalışacağını sık sık vurgulayan Bayram, kendi döneminde kurulan etüd proje ve destek hizmetleri müdürlüklerindeki çalışmaları şu günlerde yakinen takip ediyor.

Düzce'ye ilk katlı otoparkı ve AVM'yi kazandıran Başkan Bayram, yine geçtiğimiz aylarda açılışı yapılan Kent Parkı'nın da şehirde bir ilk olması nedeniyle Düzce'de ilkleri yaşatan bir başkan olarak anılmak istiyor.

5 yıllık görev süresinde Düzce için büyük önem taşıyan terminal ve katı atık tesisini temel atma aşamasına getiren Başkan Bayram'ın koltuğunu devredeceği güne kadar şehir merkezindeki çalışmaları hız kesmeden sürmesi bekleniyor.

Haber: C. ÜSTÜNER