Vatan Partisi İl Başkanı Fethi Sönmez düzenlediği basın toplantısında Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’e yüklendi.

Başkan panayır yapıyor
Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in büyük projelerden bahsettiğini ifade eden Sönmez, şöyle konuştu:
“Başkan düğmeye bastı, manşetlerini okuyoruz. Bu neyin düğmesi ceket düğmesi mi? İş yapmayan insanlar eksiklerini lafla gidermeye çalışırlar. Halkımız böyle kimselere "Panayır yapma der. Başkan panayır yapıyor.”

Çarpık yapılaşma ile Sayın keleş Konuralp'i betona gömüyor
Konuralp’ın Keleş'in özel gayretleriyle, referandumsuz zorla mahalle yapıldığını dile getiren Sönmez, vaatlerin bulunduğu Konuralp durumuyla ilgili görüşlerini ifade etti:
“Konuralp mahalle olmadan önce su ve kanalizasyon ihalesini yapmıştı. Sayın Keleş'in yönetimi bu ihalesi yapılmış projelere dahi sahip çıkmadı. Yapılan işler yarım teslim alındı. Kapılara hat çekildi vana takıldı fakat su yok geleceği de yok. Konuralp Belediye'sinin başlattığı projede, ana kaynağa 600 metrelik yer tarla sahibiyle sorun giderilmediği için kalmış. Düzce Belediyesi suyunu vermediği, kanalizasyonunu, yolunu yapmadığı Konuralp'e 20 katlı binaların yapılması için ruhsatları veriyor. Çarpık yapılaşma ile Sayın keleş Konuralp'i betona gömüyor. Belediye Konuralp'ten çıkaracağı rantın dışında hiçbir şeyle ilgilenmiyor. Konuralp'in yolları mayın tarlasına dönmüş, belediye trekking yolu yapma peşinde. Konuralp'in suyu yok. Yaptığı su ihalesine sahip çıkmamışlar, belediye su perdesi yapıyor, Melen Su Park Projesi, Asar suyu için mega projelerden bahsediyor.”

Başkan yurtdışında gezdiği kadar Düzce'yi gezmiyor
‘Sayın Keleş için Düzce sadece İstanbul Caddesi'nden ibaret mi?’ sorusunu yönelten Sönmez, Başkan Keleş’in icraatlarını eleştirdi:
“Şu an belediye suyu idareli kullanın diye anonslar yapıyor. Düzce arka mahalle ve ara sokaklar da yollar kaderine terk edilmiş durumda. Başkan yurtdışında gezdiği kadar Düzce'yi gezmiyor. Şunu çok iyi biliyoruz belediyede plan ve programlı bir iş yapılmıyor. Her şey el yordamıyla yürüyor. Takdir Düzce halkınındır. Böyle giderse başta Konuralp olmak üzere, betonlaşmış sorunları daha da çözümsüzleşmiş, borca batmış bir belediye ve Düzce olma yolunda gidiyoruz. Sayın Başkan'a görev ve sorumluluklarını bir kez daha hatırlatıyoruz. Geçmişte kendini dokunulmaz sananlar şimdi hesap veriyor. Yarın da verecek. Herkes hesabını buna göre yapsın.”

Haber:Y.SEVER