Merkez belediye için aday bulma sıkıntısı yaşadığı yönünde iktidar partisi tarafından eleştirilen MHP’de merkez belediyede ilk başkan aday adayı yarın açıklanıyor. Partiye resmi başvurunu yapan Düzce'de emniyet müdür yardımcısı olarak görev yapan 1. sınıf emniyet müdürü İsmail Hakkı Civil, yarın düzenlenen basın toplantısı ile kamuoyuna duyurulacak.

Öte yandan bugün parti binasında düzenlenen basın toplantısında Savaş Öztürk Yığılca Belediye Başkan Aday adaylığına ve Ömer Zeki ise Merkez Belediye Meclis üyesi aday adaylığını açıkladı.
Yığılca Belediye Başkan Aday adayı Savaş Öztürk, özel sektörde edindiği bilgi ve tecrübesini Yığılca’ya aktarmak istediğini belirtti.

Öztürk, “ Yığılca’da hiçbir hizmet yok. Kalkınmıyor. Diğer ilçelerin yanında köy gibi kamasından üzüntü duyuyorum. Yığılca Emekli başkan istemiyor. Genç dinamik başkan istiyor bu yüzden adaylığımı koydum.” dedi.
Merkez Belediye Meclis üyesi aday adaylığı Ömer Zeki ise milliyetçi harekete uygun bir belediye meclis üyesi ortaya koymak için aday adalığını koyduğunu söyledi.

Haber: S. KAŞKIR