AK Parti Düzce Milletvekili Celal Erbay Yığılca ilçesinde başta Kaymakamlık olmak üzre çok sayıda ilçe müdürülğü ziyaretleri ile vatandaşlarla biraraya gelerek sorunlarını dinledi. Yığılca ziyaretlerine AK Parti ilçe teşikilatından başlayan Erbay İlçe Başkanı Muzaffer Yılmaz ve yönetim kurulu üyelerinden ilçenin durumu hakkında bilgiler aldı ve partide bulunan vatandaşların sorunlarını dinledi.
İlçe kaymakamlığına gelen Erbay ilçeye yeni atanan kaymakam Adem Kaya ile görüş alışverişinde bulundular ve ilçeye yaptığı ziyaret hakkında bilgiler verdi.
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde ilçe müdürü caner bağ ile görüşen erbay eğitimde yaşanan sıkıntılar hakkında bilgiler aldı ve sorunların çözümü için çalışacağını dile getirdi.
Erbay sırasıyla İlçe Emniyet Amirliği, Orman işletme müdürlüğü ve
Anaokulu ziyaretlerinde blundu ve şehir merkezinde toplanan vatandaşlarlada biraraya geldi.
il Müftüsü Aladdin Gürpınar başkanlığında aylık ilçe müftülerinin katılımıyla gerçekleşen toplantının yemek arasında müftülerle biraya gelen Erbay İl Müftüsüylede görüştü.
İlçe sağlık grup başkanlığınıda ziyaret Eden Erbay sağlık grup başkanı Dr Ayşe Karakuş'dan ilçenin genel sağlık durumu hakkında bigiler aldı.
Yığılca ziyaretlerine başladığı gibi ilçe teşkilatıyla noktayı koyan Erbay Parti binasında tolanan vatandaşların sorunlarını dinledi
Yaklaşık 4 saat süren Yığılca ziyaretini tamamlayan Düzce Milletvekili Celal Erbay dönüş yolunda ziyaretlerle ilgili değerlendirmelerde bulundu ve devlet kurumlarının yanı sıra vatandaşlarımızında sıkıntılarını öğrendik ve çözüm bulmak için çalışmalara başlayacağım hizmet bizim işimiz olduğu için en iyi hizmeti vatandaşa sunmak amacındayız dedi.
İlçe ziyaretinin ardından il teşkilatında haftalık halk günü toplantısına gelen Erbay kendisini bekleyenv atandaşların sorunlarını ve taleplerini tek tek not aldı ve çözüm bulunması içing erekli yerlerle görüşmelerine başladı.