MHP Düzce Belediye Başkan adayı Ömer Küçük seçim gezilerine kalıcı konutlarda devam etti.Küçük ziyaretler sırasında bazı eksiklikleri tespit etti ve karşılaştığı kimi manzara karşısında adeta isyan etti.

Küçük "Madde bağımlısı gençlerin bu işe uygun mekanları oluşturduğunu biliyoruz. Kalıcı konutların sahibi yok. Buranın güzelliklerini koruyamıyoruz. Böyle fiziki alanları Düzce'de bırakmayacağız. Düzce'yi yönettiklerini zannedenler yönetmediklerini burda gösteriyorlar.Değerlerimizin hiçbir önemi yok burası büyük bir ayıp biz bu ayabı artık halkımıza yaşatmak istemiyoruz. Böyle güzel bir yerde bizim çocuklarımız bu manzarayı haketmiyor,bunların önüne set olacağız"dedi.


Küçük ardından Kalıcı Konutlar 3. bölgede atıl bir halde bırakılmış , boş adeta madde bağılılarının uğrak yeri ve farklı amaçlara hizmet eden boş binaya girdi.Manzara karşısında Küçük şaşkınlığını ve kızgınlığını gizleyemedi.

Küçük"Biz bu kötü görüntüleri görmekten utanç duyuyoruz .Buraları asli amaçlarına uygun kullanılması için elimizden geleni yapacağız.Sahipsiz bırakılmış kalıcı konutlar bizi bekliyor.Zaman kaybedilecek zaman değildir. Düzce'yi tümden değiştireceğiz. Standartları çok yüksek bir Düzce haline geirmek için göreve talibiz"dedi.

 

 

Haber;P.Yıldırım