Cumhuriyet Halk Partisi İl ve Merkez İlçe Örgütü basın mensuplarıyla bir araya geldi. İl Başkanı Zekeriya Tozan ve Merkez İlçe Başkanı Alaeddin Duran gündeme dair açıklamalarda bulundu. Göreve başladıkları andan itibaren Düzce’nin eksikliklerini hem Düzce’de hem de Ankara’da gündeme getirerek çözmeye çalıştıklarını belirten Tozan, bütün çabalarının Düzce için olduğunun altını çizdi.

BASINDAN DESTEK İSTİYORUZ

Düzce’nin sorunlarını belirlemede basından destek isteyen Tozan, çalışmalarının sonucu hakkında Düzce Valisi Ali Fidan’a bilgi vereceklerini, Ak Parti’ye de tavsiyelerde bulunacaklarını dile getirdi.

DÜZCE, KORUMA BÖLGESİ İLAN EDİLSİN

Düzce’nin hava kirliliğiyle mücadelesinde bakanlık nezdinde koruma bölgesi edilmesini isteyen Tozan, bu konu hakkındaki önerilerini sıraladı.

KILIÇDAROĞLU’NU DESTEKLEYECEĞİZ

Tozan, CHP’nin genel başkanlık seçimlerinde Kılıçdaroğlu’nu destekleyeceklerini ifade etti.
ASLA İMZA ATMAM

Akademisyenlerin devletin Doğu’da katliam yaptığına yönelik imzaladığı bildiri için değerlendirme yapan Tozan, şunları kaydetti: “Böyle bir bildirinin altına asla imza atmam. Teröre hiçbir şekilde destek vermeyiz. Türkiye Cumhuriyeti’nin terörle mücadelesini katliam olarak değerlendirmek doğru değildir. Kabul etmiyoruz. Orada bir terörle mücadele var.”

DURAN: ÇEVRE FELAKETİ VAR!

Merkez İlçe Başkanı Alaeddin Duran da Hecinler mevkiindeki alanda bulunan Düzce Katı Atık Bertaraf ve Düzenli Depolama Tesisinin çevre felaketi neden olduğunu belirterek yöre halkına destek verilmesi çağrısı yaptı.

haber;Y.SEVER