İşçi Partisi İl Başkanı Fethi Sönmez, Türkiye gündemini bomba gibi düşen rüşvet ve yolsuzluk soruşturması ile Düzce’de yankıları hala süren Mehmet Keleş’in adaylığı ve soruşturma dosyalarına ilişkin yazılı açıklama yaptı.

 

Ak Parti İl başkanı, milletvekili yöneticilerinin geçmişte çekilen görüntüleri ve yapılan açıklamayı yok sayarak geçiştirmeye çalıştığını söyleyen Sönmez, “Dün açıklanan yolsuzluk bugün yok sayılıyorsa, paylaşımda bir uzlaşmaya mı vardınız. Üç gündür AKP’nin bakanlarının yolsuzlukları, hortumları, ayakkabı kutuları ,kasaları, para sayma makinaları ortalığa saçılmış durumda. Meğer AKP Ayakkabı Kutusu Partisi imiş.Tarihimizin en büyük yolsuzluk operasyonu sürüyor. Dünya bunu konuşuyor.Dünya bir şeyi daha konuşuyor. Türkiye’yi savunduğu için altı yıldır Silivri de esir tutulan Genel Başkanımız Doğu Perinçek’in , Soykırım yalan ve iftiralarına karşı Avrupa İnsan Hakları Mahkemesinde kazandığı zaferi de konuşuyor.”dedi.

 

“İşte bugün vatanı savunanlar içerde, yabancılarla işbirliği yapanlar, hortumcular iktidardadır.” Diyen Sönmez, “Artık Kaşıkoğlu, Keleş vesaire Düzce halkının karşısına çıkıp konuşmayın. Artık söyleyeceğiniz söz yoktur. Bugün vicdanlı yurttaşlarımız için halen daha AKP de kalmak, kabul edilir bir şey değildir. Namusluların cesur olma zamanıdır. Tüm yurttaşları milletimizin namus kalesi olan işçi partisine katılmaya, bu hortumcuların gidişini birlikte hızlandırmaya davet ediyoruz. Düzce de Türkiye de en kısa zamanda bu kirlerden arınacaktır.” ifadelerini kullandı.

Haber: S. KAŞKIR