AK Parti Düzce Milletvekili Faruk Özlü, NATO Asamblesi toplantısının ardından seçim gezilerine geri döndü. Özlü, Kaynaşlı ilçesindeki köyleri ve esnafları ziyaret ederek vatandaşlarla gündem değerlendirmesi yaptı. İlk olarak Kaynaşlı ilçe binasında teşkilat üyeleriyle bir araya gelen Özlü, ardından esnafları ziyaret etti. Milletvekili Özlü, “Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu, toplumun her kesimine olduğu gibi esnaflarımıza da büyük müjdeleri açıkladı. Sizlerin seçim vaatlerimizi en iyi şekilde değerlendirmenizi rica ediyorum. Esnafımıza 30 bin TL faizsiz kredi veriyoruz. Ayrıca verilen tüm vaatlerimizi de ince eleyip sık dokuyarak yapabileceklerimizi söyledik. Çünkü ayakları yere basan ve milletten gücünü alan tek parti AK Parti'dir. 7 Haziran'da bize destek oldunuz, 1 Kasım'da da bize yeniden destek olmanızı istiyoruz.” diye konuştu.

PARA SIKINTISINI 3 AY İÇİNDE ÇÖZDÜK

Düzce Milletvekili Faruk Özlü esnaf ziyaretlerinin ardından köy ziyaretleri gerçekleştirdi. 7 Haziran seçimlerinden önce köylerin tüm sorunlarını not ettiklerini ve sorunların çözülmesi için Ankara’da görüşmeler yaptıklarını belirten Özlü, “Köylerimizin sorunlarını ve sıkıntılarını biliyoruz. Köy yolları sorunu için gereken kaynağı yarattık. O zaman verdiğimiz sözlerin hepsini tutmak için gayret gösterdik ve para sıkıntısını da 3 ay içinde çözdük. 1 Kasım'dan sonra da Düzce’miz için Ankara’da görüşmeler yaparak ek kaynaklar getireceğiz.” ifadelerinde bulundu.

MİLLETİMİZ 13 YILDIR YAPTIKLARIMIZI GÖRDÜ

AK Parti Düzce Milletvekili Fevai Arslan da teşkilat üyeleri ve İGM üyeleri ile birlikte Akbıyıklar, Asar, Esentepe ve Esençam köylerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Arslan, “Milletimiz 13 yıldır yaptıklarımızı gördü. Yapamadıklarımız da var ancak özellikle son 3 ay içinde ilimize 130 milyon TL kaynak yarattık. Bu da sorunların çözülmesi demek oluyor. Ayrıca seçim beyannamemizde de milletimizin bize verdiği mesajları dikkate alarak düzenlemeler yaptık. Esnafımıza, çiftimize, gençlerimize ve kadınlarımıza önemli kazanımlar veriyoruz. Sizlerin verdiği desteğin devam etmesini istiyoruz. Tek başına iktidar olmamız için daha fazla destek istiyoruz.” ifadelerinde bulundu.

BU SEÇİM BİR KADER SEÇİMİDİR

AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir ise İl Başkanı Hikmet Keskin ve il yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Şaziye, İslahiye, Yeni Taşköprü köylerinde vatandaşlarla bir araya geldi.  Köy kahvehanelerinde konuşan Milletvekili Ayşe Keşir, “Bu seçim bir kader seçimidir. Biz herkesin bir oyuna dahi talibiz. Milletin çocukları ile bu ülkeyi bölmek isteyenler arasında bir savaş oldu. Osmanlıdan beri devam eden bir oyundur bu. 1 Kasım seçimleri de bu oyunun bozulmasını sağlayacaktır. O yüzden sizlerden bu oyunu görmenizi ve bizi tekrar tek başına iktidara taşımanızı istiyoruz.” diye konuştu.

Haber:C.ÜSTÜNER