Saadet Partisi Kaynaşlı Belediye Meclisi ve İl Genel Meclisi adaylarının tanıtımı için bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Fatih Aydın, İl Genel Meclisi üyesi adayı Osman Usta ve belediye Başkan Aday Birol Şahin’in yanı sıra çok sayıda partili katıldı.

Aday tanıtım toplantısı için parti genel merkezinden gelen Gençlik Kolları Başkanı Fatih Aydın, milli görüşün konuşma değil eylem davası olduğunu belirterek, hizmet için kolları sıvadıklarını belirtti.

Aydın, “Biz birbirine düşmanlık yapmak, birilerini karşımıza almak için siyaset yapmıyoruz. Bizim siyasetimizin merkezinde insanlığa hizmet vardır. Millete hizmet vardır. Ümmeti düşünmek vardır.” ifadelerini kullandı.


Daha önce Ak Parti Kaynaşlı Belediye Başkan Aday Adayı olan fakat aday gösterilmeyince Saadet Partisi’nden İl Genel Meclisi Üyesi adayı olan Osman Usta’nın gündeminde Metin Kaşıkoğlu vardı. Kendi içinde çelişen kriterlerle kendisini aday göstermeyenlerin idareci değil, kendilerine maşa aradıklarını iddia eden Usta, Kaşıkoğlu’na meydan okudu.


Usta, “Vekilleri Seçim İşleri Genel Başkanı ile dahi görüştürmeyen İl Başkanı hesabı inşallah bu millet sayesinde 31 Mart sabahı verecek.” şeklinde konuştu.


Ak Parti İlçe Başkanlığı görevinden ayrıldıktan sonra Saadet Partisi’nden Kaynaşlı Belediye Başkan Adayı olan Birol Şahin sürekli alkışlarla kesilen konuşmasında Kaynaşlı’ya örnek belediyecilik sunacaklarını söyledi. Şahin, Kaşıkoğlu’na da göndermede bulundu.


Şahin, “Erol Bayraktar eskiden benim yönetimimdeydi. Demek ki iyi yetiştirmişiz şimdi belediye başkan adayı. Kaşıkoğlu’nu da ben yetiştirdim. Ama o sonradan yalpaladı. Belediye başkan adayları olarak hepimiz dostuz. Aramızda bir husumet yok. Partiler kimi aday gösterirse göstersin. Biz kendi işimize bakacağız. Projelerimizi hazırlayacağız ve halka kendimizi tanıtacağız.” dedi.