Saadet Partisi dün akşam bir düğün salonunda Düzce ve ilçelerinde Belediye Başkan Adayını tanıttı. Aday Tanıtım Toplantısına Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak da katıldı. Saadet Partisi Düzce Belediye Başkan Adayı Birkan Mertol, geçtiğimiz günlerde gerçekleşen CHP Aday Tanıtım Toplantısına katılmıştı. Bu kez de CHP Düzce Belediye Başkan Adayı Basri Karslıoğlu iade-i ziyaret yaparak Saadet Partisi'nin toplantısına katıldı.


Aday tanıtımında konuşan Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, "Elhamdülillah Milli Görüş geliyor, çünkü o bedrin arslanlarının görüşüdür" dedi. Kamalak'ın konuşması "Allahuekber" nidaları ve "Geliyor geliyor Milli Görüş geliyor" sloganlarıyla kesildi.

„Öncelikle geçen gün Kayseri'den dönüş yolunda şehit olan polis kardeşimize rahmet diliyorum. Bizim Milli Görüşümüz 600 yıl boyunca dünyaya huzur dağıtmış ecdadın görüşüdür. Elhamdülillah Milli Görüş geliyor çünkü o görüş bedrin arslanlarının görüşüdür. Ben bu salonda yeniden Milli Görüş'ün şahlandığını görüyorum, ben sizlere bakınca merhum Erbakan'ı görüyorum. Alnımız ak yüzümüz paktır, üzerimizde tek bir leke bulamazlar Elhamdülillah.“ifadelerini kullandı.



İKTİDAR ÜLKEYİ ÇIKMAZA SÜRÜKLEDİ



Kamalak, bu seçimin öneminin diğer seçimlerden farklı olduğuna da değindi.

„Her seçim önemlidir ama bu seçim hepsinden daha önemli.“ Diyen Kamalak,“ Bu seçim tarihi bir seçim olacaktır.Bu seçimlerde sadece belediye başkanı seçmiş olmayacaksınız, Türkiye'nin geleceğini belirlemiş olacaksınız. Türkiye müslümanlıkta öncü mü olacak yoksa ABD'nin uşaklığını mı yapacak. Mevcut iktidar ülkeyi çıkmaza sürüklemiştir.“


DÜZCE KÖY GÖRÜNÜMÜNDE BİR İL



Saadet Partisi Düzce Belediye Başkan Adayı Birkan Mertol’un konuşmasıyla devam eden toplantıda hedefte iktidar partisi vardı.

Mertol, konuşmasında „İlk yapmış olduğumuz tolantıda bir söz verdik. Çalışmalar sabah namazıyla başlayıp gecenin geç saatlerine kadar devam edecek diye. Biz sözümüzü tutuyoruz. Şimdiye kadar 48 mahallede kahve programı yaptık, hiçbir kapıyı es geçmedik. Üç ay evvel Ak Parti İl Başkanı, "gerekirse biz size aday bulalım" demişti. Saadet Partisi adayını gösterdiğinde ise Ak Parti hiç olmadığı gibi çalışmaya başladı. Elhamdülillah hiçbir belediyemizle ilgili yolsuzluk soruşturması açılmadı. Esnaflar bile Düzce'ye mal satmak istemiyoruz diyorlar. Düzce köy görünümünde bir il, 10 yıl önce bıraktığımız gibi .“dedi.

Konuşmaların ardından Saadet Partisi’nin Düzce ve ilçelerinde belediye başkan adayları tek tek sahneye çağrılarak tanıtıldı.