SP Düzce İl Başkanı Selahattin Aydın basın toplantısı düzenledi.
Öncelikle bu tür toplantıları bundan sonra her hafta yapmayı ve sık sık gündemdeki konular ve parti çalışmalarıyla ilgili basın yoluyla kamuoyuna bilgiler vereceklerini dile getiren Aydın Pazar günü Akçakoca ilçe kongresinin yapılacağını, İlçe Başkan Adayının Atilla Sağlam olduğunu, ardından tüm ilçelerde kongrelerin devam edeceğini söyledi.
Türkiye gündemi çok yoğun ancak ekonomiyle ilgili gündem yok. Bazı gereksiz konular aylarca gündemi meşgul ediyor. Ancak işçinin, çiftçinin, fındık üreticisinin sıkıtılarını dinleyen yok.
Bizler muhalefet yaparken diğerlerinden farklı olarak çüzüm üreterek yaparız. Saadet Partisi Türkiye'de çözüm ortaya koyan tek partidir. Bu konuda ayrıcalığımız var diyen Aydın fındık konusuna da değindi ve Kaynaşlı ile Düzce konusunda hükümet doğru olanı yapmıştır. Fındıkta rekolte düşük olduğu için fındığın bu günkü fiyatı iyi ancak bu fiyat yılbaşına doğru düşebilir. Fındık üreticisinin hali daha da perişan olur dedi.
Saadet Partisi İl Başkanı ayrıca “Başbakanın Düzce ziyareti çok iyi değerlendirilmeli ve Düzce'nin içinde bulunduğu pek çok sorunun çözümü için destek istenmeli.” dedi.