Saadet Partisi Genel Merkezi, yaklaşan genel seçimler öncesi “halkla kucaklaşma” programlarına başladı. Hazırlanan 3 günlük program çerçevesinde bütün illerde değişik halk kesimleri ile bir araya gelinerek halkın nabzı tutulacak. Bu kapsamda Düzce’ye gelen Genel İdare Kurulu üyeleri Ahmet Kurt, Sinan Ejderoğlu; Saadet Partisi eski Bolu Milletvekili Fethi Görür ve İl Başkanı Birkan Mertol ile birlikte basının karşına geçti.
Saadet Partisi Genel İdare Kurulu üyesi Ahmet Kurt, Saadet Partisi’nin genel seçime verilen önem sebebiyle halkla şimdiden buluştuğunu belirtti. 3 günlük programın ilk gününde yaptıkları basın toplantısıyla Kurt; ülke, bölge ve dünyada meydana gelen sosyal, siyasal ve ekonomik olayları değerlendirdi.

Sinan Ejderoğlu da 45 yıl boyunca halkla bütünleştiğini hatırlattı ve SP seçimlerinde her zaman olduğu gibi sorumlu bir parti anlayışı içinde olacaklarını belirtti.

SP Bolu eski milletvekili Fethi Görür de AK Parti’nin alternatif olarak saadet partinin gösterildiğini belirtti. AK Parti’nin, Milli görüşün sahte etiketiyle halkın karşısına çıktığını ve bugün batı ülkelerin sözünden çıkamadığını belirten Fethi Görür, genel seçimde iktidardan kurtulmanın vaktinin geldiğini söyledi.
Görür, “Sokakta vatandaşa sorulduğunda Ak Parti’nin alternatifi olarak Saadet partisi gösteriliyor. Bugün ülkemiz 12 yıldır ak parti tarafından algı yöntemi ile yönetiliyor. Halkın önüne semboller konuluyor, halkın hoşuna gidecek sözler söyleniyor. Maalesef icraatlar tersi yapılıyor.”dedi.

Saadet Partisi İl Başkanı Birkan Mertol ise 18 Ocak Pazar günü Genel Başkan Mustafa Kamalak’ın katılımıyla yapılacak olan kongreye tüm Düzce halkını davet etti.

Haber;S.KAŞKIR