Saadet Partisi 5. Olağan kongresi gerçekleştirildi. Kongreye SP Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydın’ın yanı sıra İl Başkanı Selim Gökdemir, eski milletvekili Fethi Görür, SP’li İl Genel Meclis Üyesi ve partililer katıldı.
Ayrıca kongreye misafir olarak da İl Genel Meclis Başkanı Muzaffer Bülbül, MHP İl Başkanı Abdullah Danışmaz, Türkiye Partisi İl Başkanı Erdoğan Bıyık, İşçi Partisi İl Başkanı Fethi Sönmez de katıldı.
Kongrede bir konuşma yapan Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydın, “Yaşanan her olay, kurtuluşun Saadet Partisi’nde olduğunu gösteriyor.” Dedi ve son 10 yılda yaşananların bunun göstergesi olduğunu belirtti.
Daha sonra konuşan Sadet Partisi İl Başkanı Selim Gökdemir, iktidarı işbirlikçilikle tarif etti ve “buradan onları kınıyorum” dedi. Kendi iktidarlık dönemlerinden söz eden Gökdemir, refah bir Türkiye bir takım oyunlarla bitirilmeye çalışılıyor.” İfadelerini kullandı.
Daha sonra faaliyet ve hesap raporları okundu. Ardından tek liste ile gidilen kongrede seçim işlemine geçildi. Yapılan seçim sonrası tek aday Selim Gökdemir tekrar Saadet Partisi İl Başkanlığı’na seçilmiş oldu.
Buna göre Saadet Partisi’nin yönetimi şu isimlerden oluşuyor. Başkan Selim Gökdemir. Asil üyeler, Birkan Mertol, Ertuğrul Yılmaz, Şaban Bilgin, Abdullah Yalman, Murat Aşık, Ferruh Aydoğdu, İbrahim Taşkaya, Metin Öztürk, Dursun Sönmezoğlu, Bahadır Kıbrıs, Burhan Baş, Esat Ertürk, Mustafa Demirbaş, Orhan Kılıç.

Haber; R. BAL