Saadet Partisi Düzce Teşkilatı aylık olan İl Divan toplantılarından birini bugün gerçekleştirdi. Toplantıda konuşan İl Başkanı Selim Gökdemir, SP’den başka hiçbir partinin ülkenin sorunların vakıf olmadığını söyleyerek, AK Parti’nin 10 yıllık serüveninde de sorunların çözüleceğine daha da büyüdüğünü iddia etti.

Gökdemir, “ Siyasi, sosyal ve kültürel problemler derinleşerek çözülemez hale geldi. Ülkemiz büyük bir tehlikeyle karşı karşıya. Bizi bize kırdırmaya çalışıyorlar. Müslümanı Müslümanla savaşa sokmaya çalışıyorlar. Dünyanın dört bir yanında Müslüman kanları akıtılmaktadır.” Dedi.

Gökdemir konuşmasında ilçe kongreleri hakkında da bilgi vererek, SP’nin bir kan değişimine gideceğini, ilçelerde yeni partililerle kongrelerin gerçekleştirileceğini söyledi. Ocak ayında ilçe kongrelerinin başlayacağını ifade eden Gökdemir, Yığılca, Akçakoca, Gölyaka, Kaynaşlı ve Çilimli’de Ocak ayında, Gümüşova’da Şubat ayında, merkez ilçede ise Nisan ayında kongre gerçekleştirileceğini belirtti.

Yığılca’da yeni ilçe başkanı

Ocak ayında yapılacak yeni kongre öncesinde Yığılca’da SP ilçe başkanı belirlendi. Sebahattin Keskin ile Yığılca’da yola devam edeceğini söyleyen Gökdemir, kongrede başka bir aday çıkabileceğini tüm partililere kapılarının açık olduğunu ifade etti.

HABER:H.İŞCAN