Saadet Partisi Merkez İlçe 4. Olağan Kongresi İl Müftülük Binası konferans salonunda gerçekleşti.
Yapılan kongreye Eski Yozgat Milletvekili Kazım Arslan, Eski Bolu Milletvekili Fethi Görür, Saadet Partisi İl Başkanı Selahattin Aydın, Demokrat Parti İl Başkanı Zekeriya Korkmaz, Türkiye Partisi İl Başkanı Erdoğan Bıyık, DESOB Başkanı Mustafa Kayıkçı, Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Bakanı Nurettin Karslıoğlu, TSO Meclis Başkanı Nusret Özsoy, Partinin İlçe Başkanları ve Kadın Kolları ile birlikte çok sayıda partili katıldı. Divan Başkanlığını yapan Eski Bolu Milletvekili Fethi Görür kongrede yaptığı konuşmada glabolleşen dünyada küresel sermayeyi peşkeş çekemezsiniz. Köylü bitmiş durumda. Maaşlara yapılan zamlar enfelasyon oranında vatandaş fakirleşiyor bir avuç insan zenginleşiyor. Halkın gündemi fakirlik fukaralık bunlar unutuluyor hükümetin gündeminde ise Erdoğan şöyle dedi, Baykal böyle cevap verdi, Bahçeli şunu söyledi. Bunlar boş şeyler dedi.
İl Başkanı Selahattın Aydın yapılan kongreye gösterilen ilgiye teşekkür etti ve kongrenin hayırlı olmasını dilerim diyerek sözü eski Yozgat Milletvekili Kazım Arslan'a verdi. Arslan yaptığı konuşmada herkesin bizimle alay ettiği günlerden geliyoruz. Siyaseti millete hizmet etmenin bir vasıtası olarak görüyoruz ve makamda mevkide gözümüz yok. Biz bu devleti yönetmeye talibiz. Çünkü biz milletin ta kendisiyiz bu dünyanın öbür dünyasıda var dedi.
Yapılan konuşmaların ardından tek listeyle gidilen seçimde güven tazeleyen İlhan Alemdar yaptığı ve yapacağı çalışmalardan bahsederek siz bin ton beton dökseniz biz yüzbin kez delip geçeriz dedi.
Sadet Partisi Düzce merkez ilçe yönetim kurulu şu isimlerden oluştu;
İlhan Alemdar, Metin Köse, Baki Velioğlu, Murat Şen, Abdullah Durmaz, İsmail Güney, Orhan Kılıç, İlhami Altaş, Sinan Aydın, Mustafa Keskin, Ümit Tekel, Nurettin Uyar, Aydın Polat ve Murat Yazıcı.