Yerel seçimler öncesinde partiler Düzce Belediye Başkan adaylarını açıklanmaya devam ederken Saadet Partisi de Selahattin Aydın'la yerel seçimlere gireceğini açıklamıştı. Partinin yerel seçimlerdeki diğer adayları da pazar günü Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtuluş'un katılacağı programla açıklanacak. Saadet Partisi İl Başkanı Faruk Erdem yaptığı değerlendirmeler de Düzce Belediye Başkan adayları Selahattin Aydın'ın başarılı olacağına inandığını söyledi.

Erdem, “Selahattin Bey'in adayımız olduğunu açıkladıktan sonra partiye olan güven günden güne artış gösterdi. Kendisi zaten bundan önceki dönemlerde yaptığı çalışmalarla bu işi yapabileceğini ıspatlamıştı. Ak Parti'nin Düzce adayı olarak İsmail Bayram'ı açıklamasıyla birlikte adayımıza olan güven Düzceliler tarafından daha da arttı. Bu seçimlere Belediye Başkan adayımızla birlikte sağlam bir kadroyla girerek her alanda başarılı olmaya çalışacağız.” şeklinde konuştu.

Akçakoca da Atilla Sağlam sesleri

Saadet Partisi'nde konuşulan diğer bir konu ise Akçakoca'dan kimin aday olarak gösterileceğiydi. Bu konuda da Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın kardeşi Atilla Sağlam'ın adı geçiyor. Pazar günü yapılacak programda Akçakoca Belediye Başkan adayı olarak partinin Atilla Sağlam'ı göstermesi beklenirken partinin bu konuda görüşmeleri de devam ediyor.