Yerel seçimlere az bir süre kala ve listelerin dün teslim edilmesiyle birlikte partilerin Belediye Başkan, Belediye Meclisi ve İl Genel Meclisi adayları belli olmuştu. Saadet Partisi de seçimlere girecek adayların listesini teslim ederken partinin Gölyaka Belediye Başkan adaylığında değişiklik oldu. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Saadet Partisi İl Başkanı Faruk Erdem yeni Başkan adaylarının Abdullah Aydın olduğunu açıkladı.

“Keleş, baskı ve tehdit sonucu istifa etti.”

Daha önce Gölyaka Belediye Başkan adayı olarak açıkladıkları İbrahim Keleş'in niçin istifa ettiğine açıklık getiren Erdem, “İbrahim Keleş, Başkan adayı olarak açıklandıktan sonra kendisine bir takım çevreler tarafından baskı ve tehdit gelince kendisi görevinden istifa etmiştir. Onun yerine biz de ondan daha iddialı ve daha iyi bir adayı yani Abdullah Aydın'ı aday olarak gösterdik. Kendisinin seçimi kazanacağına inancımız sonsuz.” şeklinde konuştu.

Erdem, listeleri teslim ettiklerini ve listede daha önce de söz verdikleri gibi tanınan isimlerin yer aldığını belirterek oluşturdukları sağlam listeyle seçimleri kazanacaklarına inandıklarını da sözlerine ekledi.