Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı İlhan Alemdar, „ İktidar sizden olmasına rağmen niçin hizmet yapamıyorsunuz“ dediği belediyeyi eleştirdi. Alemdar, belediyenin hazır suyu vatandaşa yüksek fiyattan sattığını iddia etti.

Alemdar, " Bütün mahalleler asfaltlandı deniyor, biz başka mahallede mi yaşıyoruz. Doğalgazı geçirmek için yarılan asfaltı üç aydır yama yapamadılar. Mazeretiniz olmadığı halde, iktidar sizden olmasına rağmen niçin istenilen hizmetleri yapamıyorsunuz. . Çünkü bereketleri yok. Bereket olması için Milli görüş gömleğini giymeniz gerekiyor. Her türlü olumsuzluklara rağmen geçmişte milli görüş belediyecilik anlayışı ile yapılan hizmetler saymakla bitmez. Örnek veririsek Düzce'nin su sorununu çözdük. Siz hazır suyu vatandaşa yüksek fiyattan satmaktasınız. Işte fark ortada. Milli görüş tekeden süt çıkararak eser bırakıyor, siz işletmekten acizsiniz." dedi.

Vatandaşın artık uyanması gerektiğini ifade eden Alemdar, artık Saadet Partisi‘nin genelde ve yerelde iktidar olması gerektiğini iddia etti.

Alemdar, "aksi halde kredi kartları ile boğuşan, ahlak ve maneviyatın unutulduğu, boşanaların çoğaldığı haram ve helalin karıştığı bir toplum olacak." dedi.

Haber: S. KAŞKIR