Yapılan yerel seçimlerin ardından Cumayeri Belediye Başkanlığı ve bir İl Genel Meclis üyesi çıkarabilen Saadet Partisi, geçtiğimiz yerel seçimlere oranla ciddi bir artışta gösterdi.

Yapılan seçimleri değerlendiren Saadet Partisi İl Başkanı Faruk Erdem, alınan oyun küçümsenmemesi gerektiğini belirterek, “Yerel seçimlerde azımsanamayacak ölçüde oy aldık. Geçen yerel seçimlere oranla ciddi bir artışta meydana geldi. Bu seçimler 2011 genel seçimleri için bir gösterge olmuştur. Bugünden itibaren genel seçimler için çalışmalara başlayacağız. Düzceli bu seçimlerde işaret fişeğini ateşlemiştir.” şeklinde konuştu.

“Seçmen gönlünden geçene oy vermedi.”

İktidar partisinin kavgacı bir yapıya sahip olduğunu da söyleyen Erdem, “Seçmenler gönüllerinden geçene değil, İktidar partisine karşı kazanabilecek güçlü partilere oy atmıştır. Bu da iktidar partisinin kavgacı yapısından kaynaklanmaktadır. Bizim seçimlerden beklentilerimiz büyüktü ama bu nedenlerden dolayı gerçekleşemedi. Biz kavgacı değil, barışın hakim olduğu bir yapıya sahibiz. Vatandaş bu seçimlerde iktidar partisine sarı kartını göstermiştir.” ifadelerini kullandı.

Saadet Partisi'nden Cumayeri Belediye Başkanlığını kazanan Yakup Keleş ile Cumayeri İl Genel Meclis üyesi Kazım Sağlam'da seçimleri kazanmaktan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, ilçeleri ve Düzce için hizmet edeceklerini ifade etti.