Saadet Partisi Düzce Belediye Başkan Adayı Selahattin Aydın, seçim gezilerine dün akşam Uzunmustafa Mahallesi ile devam etti. Kahvehane ziyaretleri yaparak projelerini anlatan Aydın, iyi bir ekiple  bu göreve talip olduklarını belirterek, beni çok iyi tanımayanlar Sakarya’daki yaptığımız çalışmaları araştırsınlar. Çok şükür alnım açık geldim. Referansım Sakarya’dır dedi.

 

 

Saadet Partisi Düzce İl Başkanı Faruk Erdem de seçimlerin önemine değinerek kötü gidişata dur demek için bu seçimlerde iktidara sarı kart göstermenin zamanı geldi dedi. Düzce’nin gündeminin seçimden çok, açlık, işsizlik, borçlar ve manevi tahribat olduğunu da dile getiren Erdem, İnşallah bu seçimler kötü gidişata dur diyebilmek için başlangıç olur dedi.

Saadet Partisi Düzce Belediye Başkan adayı Selahattin Aydın'ın bugün ki durağı da Eski Sanayi Çarşısı esnafı oldu. Esnafların sorunlarını dinleyerek oy istediklerini belirten Aydın, Bu bir yerel seçimdir. Amaçımız yerel seçimleri kazanarak Düzce'ye hizmet vermektir. Sanayi esnafının durumu da perişan. Seçimlerden sonra yerel yönetimler açısından bu konuyu ele alacağız. şeklinde konuştu.