Yerel seçimler için aday açıklamaları devam ederken Saadet Partisi'de bugün düzenlenen aylık İl Divan Kurulu'nda Cumayeri Belediye Başkan adayını açıkladı. Partinin yerel seçimlerde Cumayeri Belediye Başkan adayı olarak çıkacak ismi Yakup Keleş oldu.

Yerel seçim sürecinin devam ettiğini belirten Saadet Partisi İl Başkanı Faruk Erdem, “Geçen ay olduğu gibi bu ayda parti olarak adaylarımızı açıklıyoruz. Seçimlere iddialı girmek için partiye yakışan isimlerle bu yarışa gireceğiz. Cumayeri Belediye Başkanı adayımız Yakup Keleş, daha öncede aynı görevi yaptığı için siyaseti bilen bir kişidir. Kendisine şimdiden başarılar diliyoruz. Diğer yerlerdeki adaylarımızı da ilerleyen günlerde açıklayacağız.” şeklinde konuştu.

Saadet Partisi'nden Cumayeri Belediye Başkanlığı için adaylığını koyan Yakup Keleş de yaptığı açıklamada Cumayeri için önemli işler yapacağına inandığını belirterek “Ben bu göreve uzak değilim. Daha önce de bir dönem Fazilet Partisi'nden bu görevi üstlendim ve görevimi başarılı bir şekilde yaptığıma inanıyorum. Eğer vatandaşlarımız bizi isterse bu görevi bir daha yapmak istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Yakup Keleş, daha önce de 1999-2004 yılları arasında Saadet Partisi'nden Cumayeri Belediye Başkanlığı yapmıştı.