Konuralp Eski Belediye Başkanı İbrahim Aykut, Öncü Ana Haber’de konuk olarak katıldı. Konuralp’in mahalle statüsüne alınması ile ilgili Aykut, “kızı” olarak adlandırdığı Konuralp’in yargısız infaz ile Konuralp halkının elinden alındığını savundu. Konuşmasında Düzceli siyasilere sitem eden Aykut, kararın Türkiye Cumhuriyeti’nde benzer örneği olmayan bir karar olduğunu iddia etti.

 

Aykut ,“Benim siyasilerim çıktı, mahalle mahalle dolaştı, milletvekilleri ve milletvekili adayları dahil, biz Konuralp’i ilçe yapacağız dediler. Bu yazıyı görünce, benden önce, Konuralp’ten önce, toplum önünde seçilen insanların bu konuda ya Allah ya bismillah diyerek olmaz demeleri lazım.” şeklinde konuştu.

 

HALKA SORULMALIYDI

 

İbrahim Aykut, Konuralp’in mahalle olup olmayacağı konusunda halkın görüşünün alınması gerektiğini söyleyerek ederek, “Oraya bir sandık koyun, en azından bunu sorun, kanunda yeri yoksa bile vicdanen sorun.” dedi.

 

 

KONURALP’TEN NE İSTİYORSUNUZ?

 

Düzce’de başka beldelerinde olduğunu hatırlatan Aykut, “Ne var bu Konuralp’te, ne istiyorsunuz Konuralp’ten” diyerek tepki gösterdi.

 

VATANDAŞ OLARAK İTİRAZ EDECEĞİM

 

Aykut, Konuralp’in mahalle olması kararına siyasi olarak değil, vatandaş olarak itiraz edeceğini belirterek “Konuralp için Düzceliler için ben bunu takip edeceğim, kimse bitmiş olarak bakmasın, herkes rahat uyusun.” dedi.

 

 

KONURALP’İ KONURALPLİLER’E BIRAKSINLAR

 

Aykut sözlerini, “Konuralp’i almakla bu iş bitmez. Konuralp’i Konuralpliler’e bıraksınlar, Allah yardımcımız olsun” tamamladı.

Haber: S.KAŞKIR