31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler öncesinde, yerel seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, bugün taksici esnafıyla bir araya geldi. Taksi duraklarını tek tek gezen Özlü, taksicilerle çay içip sohbet etti.

Taksicilerin yaşadığı sorunlara da kulak veren Özlü, ziyaretleri sırasında önemli tespitlerde bulundu. Özlü ziyaretlerin ardından kameralar karşısına geçerek açıklamalarda bulundu.



“Bu dağılımı gözden geçireceğiz”
Taksicilerin sıkıntılarını dinlediğini söyleyen Özlü, şu ifadeleri kullandı:

“Arkadaşlarımızı ziyaret ettim ve dertlerini dinledim. Birkaç konu var. Bunlardan bir tanesi, Düzce’deki taksi duraklarının dağılımıyla ilgili. İnşallah, seçimden sonra bu dağılımı gözden geçireceğiz. İhtiyaç olan yerlerde, ihtiyaç duyulduğu miktarda taksi durağı oluşturacağız.”



“Kulübelerin çok sağlıklı olmadığını düşünüyorum”
Taksicilerin sorunlarını çözme uğraşında olacağının sinyallerini veren Başkan Adayı Faruk Özlü, taksi kulübelerine de değinerek şunları söyledi:

“Kulübelerin çok sağlıklı olmadığını düşünüyorum. İçerisinde bir lavabonun ve mutfağın olacağı büyüklükte olmalıdır. Dolayısıyla bunları seçimden sonra gözden geçireceğiz. “



“‘Ulaşım Master Planlaması yapıyoruz”
Düzce’nin büyük sıkıntılarından biri olan trafik keşmekeşine de değinen Özlü, bu alanda çalışmalar yapıldığını şu şekilde duyurdu:

“Bir ‘Ulaşım Master Planlaması’ yapıyoruz. Bu planlamada, Düzce’deki trafik akışı, en ana caddelerden, en dar sokaklara kadar, planlanacak ve gözden geçirilecek. Bu ‘Ulaşım Master Planlaması’ Düzce’deki trafik akışını kesintiye uğratmadan sağlayabilecek ölçekte olacak.”



“Viyadük inşa edeceğiz”
Özlü, Kervan Kavşağı’nda yaşanan trafik tıkanıklığına ilişkin açıklamasında ise şu ifadelere yer verdi:

“Ben bu konuya çalıştım. Altgeçitten ziyade, viyadük ile bu sorunu aşacağız. Otogar civarında olduğu şekilde, iki mahallenin ortadan ayrıldığı noktada bir viyadük inşa edeceğiz. Bu şekilde şu anki sıkıntıyı aşacağız.”
 
 Haber: İ.AYDOĞDU


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ