CHP Düzce Merkez İlçe Başkanı Alaeddin Duran İl Başkanlığı seçimleri öncesi tüm ilçe başkanları ile yapılan toplantıda bir araya geldi. Başkan Duran, örgütün üst temsilcileriyle buluşarak yeni oluşacak il yönetimi ve il başkanının seçimi için düzenlenen toplantıda fikir alışverişi yaptı.

SEÇİM ZAMANI SADECE ŞOV YAPACAĞIZ
Duran, örgüt olarak hedefleri ve yapacaklarına dair açıklamalarda bulundu. “Hedeflerimiz çok büyük. Yapacak çok işimiz var. CHP yeni dönemde çalışmalarını seçim zamanı değil de seçim öncesinde sürdürecek. Artık bugünden itibaren seçim zamanı sadece şov yapacağız. Seçim için seçmenimiz, oy depolarımız hazır olacak. İnsanlarla kucaklaşmış, yüreğine dokunmuş olacağız ve birbirimizi tanıyor olacağız. CHP bu aşamayı getirme amacındayız. Çok ciddi projelerle çalışacağız. Çok ciddi örgütlenmemiz olacak. CHP, artık Düzce’deki talihini yenecektir.”

ORTAK AKIL ÜRETEREK ÖNÜMÜZÜ AÇACAĞIZ
CHP, Düzce’de mutlaka ve mutlaka olması gereken yerde olacağını aktaran Duran, aksi bir duruma şans tanımayacaklarını kaydetti. Duran, “Gelecek için ortak akıl üreterek önümüzü açacağız ve yolumuza devam edeceğiz.” dedi.

Haber:Y.SEVER