Öğle saatlerinde Düzce'ye gelen Tamaylıgil, 3 ilçede teşkilat üyeleri ile bir araya gelerek seçim çalışmlarını yerinde inceledi. Akşam saatlerinde de aday tanıtım törenine katılım gösterdikten Sonra Öncü TV'de düzcelilere seslendi. 

Düzce'de vatandaşlarla biraya gelen Tamaylıgil, halkın çok şikayetçi olduğunu dile getirdi ve yaşadıklarını Ankara'da gündeme getireceğini söyledi.

81 ilin sorunlarını tespit ederek çözüm önerileri hazırladıklarını ifade eden Tamaylıgil, Düzce'nin olması gereken yerde olmadığına dikkat çekti.

Tamaylıgil, " Teşvik alan bir ilde bu kadar iş başvurusu yüksek olması düşündürücü. Düzce'nin terminali otogarı var mı? Üniversite yapıldı ama yolları çamur içinde. 99'da büyük acılar yaşadı ancak kalıcı bir iyileşmeyi bulabildi mi? Burası bir tarım şehri. Başta en önemli geçim kaynağı olan fındıkta hak ettiğini alamıyor. En borçlu iller arasında 5. sırada"dedi.

CHP'nin bu seçimlerde çok güçlü olduğunu savunan Tamaylıgil, Düzce ve ilçelerinde öneli bir oy artışı ile Düzce ve ilçelerine sahip olacağını dile getirerek " 30 Mart, Değişimi ortaya koyacağı seçim olacak. Biz bu konuda halkımıza güveniyoruz. Çok iddialıyız. Düzce'de şimdi sırada CHP var."dedi.

HABER; S.KAŞKIR