Düzce'de hala seçim telaşı başlamadı. Siyasi partilerde çevre illerde aday adaları bir bir açıklanırken Düzce'de hiçbir hareketlilik yok. Konuyla ilgili olarak görüşlerini aldığımız MHP İl Başkanı Abdullah Danışmaz, Yerel seçim hareketliliğinin henüz başlamamasının sebebini Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerine bağlarken, milliyetçi hareket partisi olarak 5 başkan adayının belli olduğunu ancak açıklamak için erken olduğunu söyledi.

5 adayımızı tespit ettik

Danışmaz, “ Bütün sanayici, iş adamı, esnaf şuanda tüm ağırlığını o tarafa yönelttiği için ticaret odası seçimlerini bekliyorlar. Biz milliyetçi hareket partisi olarak diğer illerde adayları tespit edip açıklamaya başladık. Düzce'de de 4 ilçe bir belde olmak üzere 5 adayımızı tespit ettik. Diğer yerlerde çalışmalarımız devam ediyor. Olumlu gelişmeler var. partimize tevaccühün hat safada olduğu ve mevcut iktidar partisi başkanının geçen 4 yıllık sürede hiçbir katılımı bulunmadığı için bizden beklenti içinde olduklarını biliyoruz. Aday çalışmalarımızı titizlikle yapıyoruz.”dedi.

Düzce'nin takdir ettiği isimler var

Düzce'yi 5 Yıl içinde 50 yıl ileriye götürecek adaylarla seçim meydanlarına çıkacaklarını söyleyen Danışmaz, başkan adaylarının arasında Düzce'nin tanıdığı ve takdir ettiği isimler olduğunu belirtti.

Danışmaz, “Düzce’yi iyi bilen projesi olan ve Düzce'yi 5 yılda 50 yıl ileri götürebilecek olan bir adayımızla yola çıkmak istiyoruz. Görüştüğümüz aday olmak isteyen “beni aday yap” diyenlar var. Değerlendirme yapıyoruz. Acele etmiyoruz.. Türkiye'nin Düzce'nin takdir ettiği isimler var. Daha önce Düzce'de MHP'den ve farklı partilerden aday olan isimler de var. iyi bir neticeye ulaşacağımızı ümit ediyoruz. Aday adayları ile ilgili kendi etrafımızda kamuoyu yokluyoruz. Açıklamak için Düzce'de şuanda erken olduğunu düşünüyoruz.” şeklinde konuştu.

Öte yandan seçim çalışmalarını ilerleyen günlerde hızlandıracak olan MHP teşkilatı, Köy ve mahalle sorunlarını dinlemek için sahaya indiklerinde karşılaştıkları problemleri raporlayacak. MHP'de her ilçe teşkilatı vatandaşa ulaşacak ve sorunları raporlayarak genel merkeze iletecek.

Haber; S. KAŞKIR