Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Özlü'nün proje tanıtım toplantısının ardından, gerçekleştirdiği ziyaretlerde Düzcelilerle bir araya geldi.



İmzalı forma sözü verdi
İlk olarak anaokulu ve sevgi evi yaptıran hayırsever iş kadını Şükran Öney'i ziyaret eden Oktay, Öney tarafından kapıda karşılandı.
Oktay, Öney'in diğer misafiri engelli Mehmet Ali Uzun ile bir süre sohbet etti. Oktay, futbolu çok sevdiğini ve Beşiktaşlı olduğunu ifade eden Uzun'a Beşiktaşlı futbolcuların imzalayacağı bir forma gönderme sözü verdi.



Belediyede denetlemelerde bulundu
Ardından Düzce Belediyesine geçen ve burada Düzce Belediyesinde Başkan Dursun Ay'dan kentte yürütülen çalışmalar hakkında brifing alan Oktay, belediyenin evraklarını inceledi ve denetlemelerde bulundu. Basına kapalı gerçekleşen görüşmenin ardından, Oktay ve beraberindekiler yürüyerek belediye arkasındaki taksi durağını ziyaret etti.



İlginç bir diyalog yaşandı
Oktay, taksicilerle sohbet ederek, ikram edilen lokumdan yedi. Taksi durağında çalan telefona bakarak kendisini, "Buyurun ben Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay." şeklinde tanıtan Oktay'a, arayan kişinin "Yok ya ben de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan." demesi gülüşmelere neden oldu. Bir arkadaşının araya girmesiyle ikna olan telefondaki kişiyle Oktay kısa süre sohbet etti. 



Gençler ve vatandaşlarla buluştu
Fuat Oktay, daha sonra Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Düzce Temsilciliğince düzenlenen etkinlikte gençlerle bir araya geldi. Basına kapalı olarak gerçekleşen programın ardından buradan ayrılan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, programları kapsamında Kaynaşlı ilçesinde kahvehanede vatandaşlarla bir araya geldi. 



Dipsizgöl Mahallesi'ndeki bir kahvehanede vatandaşlarla sohbet eden Oktay, muhtar Şükrü Tezcan'dan mahalle hakkında bilgi aldı. Vatandaşların sıkıntı ve taleplerini dinleyen, kahvehanedeki sobanın yanında onlarla çay içen Oktay, mahalle sakinlerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın selamını iletti.



Oktay'a ziyaretlerinde, Düzce Valisi Zülkif Dağlı, AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay ve AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Faruk Özlü de eşlik etti.



Haber: İ.İ.AYDOĞDU


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ