Ak Parti Düzce İl Başkanlığı 25.Dönem Milletvekilliği seçimlerinde partisinden milletvekili olabilmek için başvuru yapan 67 ismi 18 Temmuz Kapalı Spor Salonu’nda tek tek tanıttı. İlginin bir hayli fazla olduğu tanıtım organizasyonun öncesi ve devamında bazı detaylar dikkat çekti.
Tanıtım toplantısına katılmak için kapalı spor salonuna gelen aday adaylarını kapıda davulcular karşıladı. Kimi aday adayları bahşiş vermeyi ihmal etmezken kimileri ise bahşiş vermemeyi tercih etti.
Tanıtım toplantısında aday adaylarına yakalarına takmaları için dağıtılan Ak Parti logolu rozetleri aday adaylarından bazıları heyecandan takmakta güçlük çekince devreye yanında oturan aday adayı arkadaşı girerek yardımcı oldu. Aday adaylarından bazıları da kendini tutamayarak salonda çalan şarkılara eşlik etti.

Kapalı Spor Salonunda Ak Parti Gençlik Kolları tarafından hem Osmanlıca hem de Türkçe olarak yazılan salonun iki tarafında yer alan ‘Peygamberine layık ümmet, ecdadına layık evlat, ülkesine layık olmak için çok çalışacağız.’ ve ‘Okuyacağız, öğreneceğiz, öğrendiğimizi uygulayacağız’ yazılı pankartlar dikkat çekti.  



Milletvekili aday adaylarının yakınlarının salondaki coşkusu selamlamada oldukça yüksekti.

Haber:Y.SEVER