Bolu ziyaretinin ardından bugün bir dizi temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere ilimize gelen Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, akşam da parti tarafından verilen iftara katıldı. İlimiz basın kuruluşlarını ziyaretinin ardından DP İl Teşkilatına geçerek gündemdeki konular hakkında istişarede bulunan Genel Başkan Uysal, Konak Düğün Salonu’nda düzenlenen iftar programında partililerle biraraya geldi.


DP il ve İlçe teşkilatları başkan ve yardımcılarının ilgi gösterdikleri iftarda dikkat çeken bir isim de vardı.MHP’den İyi Parti’ye geçen hatta partinin kurucu üyelerinden olduğu bilinen Ercan Katırcıoğlu’nun dün itibariyle partisinden istifa ederek Demokrat Parti saflarına katıldığı öğrenildi. Taze partili Ercan Katırcıoğlu da iftara katılım sağladı.



Programda konuşan ve partililerle beraber orucunu açan Genel Başkan Gültekin Uysal, önümüzdeki 23 Haziran İstanbul seçimlerine katılmadıklarını hatırlatarak, seçim sonuçlarının ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını diledi.  
Ezanın okunmasıyla beraber oruçlarını açan partililer, siyasi gündemde hakkında istişarelerde bulunarak sohbet etme imkanı buldular.