MHP, en iddialı olduğu ilçelerin başında gelen Akçakoca'da, Belediye Başkan adayını düzenlediği görkemli törenle açıkladı. Törene TBMM Başkan Vekili ve MHP İstanbul Milletvekili Meral Akşener, MHP Sakarya Milletvekili Münir Kutluata, MHP İl Başkanı Kenan Ilgaz ve çok sayıda partili katıldı. MHP'li Akşener, İlçeye yaklaşık 500 araçlık bir konvoy eşliğinde girdi. Partililerin büyük ilgi gösterdiği Akşener, ilçede çoşku içerisinde karşılandı.

Ak Parti Düzce Milletvekili Yaşar Yakış ve Akçakoca Belediye Başkanı Nazmi Çiloğlu da ilçelerine gelen MHP'li Akşener'in yanına gelerek ilçemize hoş geldiniz dediler ve seçim çalışmalarında başarılar dilediler.

MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Ömer Küçük de Akşenir'in yanına gelen Yaşar Yakış'ın elini öperek hoş geldiniz dedi.

Oldukça renkli görüntülerin yaşandığı aday tanıtım toplantısında konuşan TBMM Başkan Vekili ve MHP İstanbul Milletvekili Meral Akşener, Hükümeti ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı adeta topa tutarak, ülkenin küçük bir bakkal dükkanından daha kötü idare edildiğini söyledi. 3 dönemdir milletvekili seçildiğini ve mecliste İçişleri Bakanlığı olmak üzere çeşitli görevlerde bulunduğunu dile getiren Akşener, üç dönemdir hiç bugünkü kadar nezaketsiz, şımarık bir iktidar görmedim dedi.

Yerel seçimlerin kendileri için büyük önem taşıdığını belirten Akşener, bu seçimlerin ardından iktidar daha da kan kaybedecek ve genel seçimlerde hüsrana uğrayacaklar dedi.

Mhp İl Başkanı Kenan Ilgaz da Akçakoca'da çok iddialı olduklarını belirterek 30 Mart sabahı Akçakoca'da Okan Yanmaz'ı Belediye Başkanı olarak gelip tebrik edeceğiz dedi.

MHP Akçakoca Belediye Başkan Adayı Okan Yanmaz da çalışmak için bu göreve talipli olduğunu belirterek, halkımıza eziyet değil. Hizmet etmeye geliyoruz dedi.

Törenin ardından Mhp İstanbul Milletvekili Meral Akşener, Düzce'ye gelerek Partisinin İl başkanlığını da ziyaret etti. Düzce ziyaretinde İl yönetim kurulu üyeleri ile de görüşme fırsatı bulan Akşener, Mehmet İbrahimoğlu'nun hazırlayıp Sunduğu Günün Konuğu programı çekimlerine katıldıktan sonra Sakarya'nın Akyazı ilçesine hareket etti.