Türkiye Değişim Hareketi Düzce ilinde teşkilatlanma çalışmalarını tamamladı. Mustafa Sarıgül liderliğinde siyaset sahnesindeki yerini alan ve bir süredir teşkilatlanma çalışımaları Kenan Fırat tarafından yürütülen değişim hareketinin il genelinde teşkilatlanma çalışmalarını tamamladığı açıklandı. İl Başkanı Kenan Fırat il geneli teşkilat başkanları ile birlikte il binasında düzenlediği basın toplantısıyla çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. Bu gün bizim için önemli bir gün ancak Türkiye içinde önemli bir gün diyen Fırat, “Bugün 1 Mayıs emek ve dayanışma günü. Bizlerde tüm emekcilerin günlerini kutluyoruz. Türkiye Değişim Hareketi Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün başkanlığında yaklaşık 5 yıl önce başlamış ve bugün hemen hemen Türkiye'nin tamamında teşkilatlanmasını tamamlamıştır. Hareketimizin partileşmesi 10 Haziran 2010 olarak açıklanmıştır.” dedi. İçişleri Bakanlığı'nın sayfalarına yazılmak için değil tarihin sayfalarına yazılmak için partinin kurulduğunu belirten Fırat “şimdiye kadar önce partiler kurulmuş sonra teşkilatları kurulmuştur. Ancak Türkiye Değişim Hareketi önce kteşkilatlarını kurmuştur. Buda onun bir halk hareketi olduğunun göstergesidir. Yeni binamızda yaptığımız bu toplantımızda öncelikle ilçe başkanlarımızı tanıtmak istiyorum” diyerek Türkiye değişim hareketi teşkilat başkanlırının isimlerini sıraladı;
Akçakoca Metin Baş, Cumayeri Yusuf Mil, Çilimli Bayram Erkan, Gölyaka Musa Yirmibeş, Gümüşova Musa Şengül, Kaynaşlı Keramettin Güvendi, Merkez İlçe Safinaz Gümüş, Yığılca Ulvi Özdemir, Konuralp Taci Özdemir ve Boğaziçi Şaban Altınışık.
Fırat ayrıca teşkilat olarak kadın kolları, gençlik kolları, özürlüler koordinasyon kurulları, bilişim ve teknoloji kurullarınında oluşturulduğunu söyledi ve Türkiye Değişim Hareketi olarak hem ülkemize hemde Düzcemize hizmet etmek için çalışmalarımıza aralıksız olarak devam edeceğiz dedi.

Haber; Ş. ÇAKIR