“Seçmen üzerinde en etkili yanımız projelerimiz” diyen Teber, “12 yıldır iktidardalar, sonuç ortada 17 milyon yoksul 6 milyon 200 bin işsiz var. Bir açmazın içine düştüler. İktidar partisinin tek projesi başkanlık sistemi. Halkı ilgilendiren bir proje değil. Bizimki halka dokunuyor. Bir başkanlık seçimi değil bu milletvekili seçimi. Demokrasisi tam manasıyla oturtamamış bir ülkenin başkanlık sistemi macerasına girmesini doğru bulmuyorum.” dedi.

“Delik ayakkabı ile başladılar siyasete şimdi uçaklardan yatlardan inmiyorlar.” şeklinde Sözlerine devam eden Teber,  “Halk bunları görüyor. Bizim projemizde genel hasılanın 2,3’nü halka vereceğiz.Nereden bulacaksınız diyorlar tasarruf edeceğiz, bulacağız. Artık boğazına kadar israfa gömülmüşler. Biz israftan kurtaracağız. Hortumların hepsi kesilecek. Sadece sarayın çatısı 85 milyon lira bu para ile Düzce’deki tüm işsizlik oranı çözülürdü.”şeklinde konuştu.  

Teber, ““Biz Kalıcı konutlarda, eski düzce dediğimiz mahallelerde, Akçakoca’da 1. Partiyiz. Yığılca’da başa baş durumdayız. Düzce’de biz 1. Parti çıkarsak sürpriz olmayacak. Biz iktidar olursak hemen ilk bayramda emeklilere vaadimizi yerine getireceğiz. Türkiye’de 1.500 TL’den aşağı gelir elde eden olmayacak. Mevcut iktidarın 13 yılda yaptığını biz 4 yılda yapmaya gayret edeceğiz.”diye konuştu.

Teber konuşmasını “Çok önemli bir seçime gidiyoruz. Bunu bütün Düzcelilerden isteğim Bir sefer değil, iki sefer değil üç sefer düşünseler. Sandık güvenliği çok önemli. Düzce ve genel merkezde sistemi kurduk. 4 bin avukat görevli. Derhal müdahale edecekler. Sandıklara sahip çıkalım sandık, oy namustur.” Şeklinde sonlandırdı. 

HABER;S.KAŞKIR