CHP Milletvekili Adayları seçim turlarına devam ediyor. Zafer Teber ve İlknur Başak Tütüncü’nün bu kez adresi muhtarlar oldu.

Adaylar, Türkiye Muhtarlar Derneği Düzce Şube Başkanı Yaşar Çengel ve Dernek Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılandı. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin kendilerine verdiği cesaretle milletvekili adayı olduklarını kaydeden Teber ve Tütüncü, Düzce’nin sorunlarını iyi bildiklerini ve Düzce’ye hizmet etmeye talip olduklarını kaydetti.

Çengel ise iki adayı tebrik ederek, hangi partiden olursa olsun Düzce’ye bir çivi kim çakıyorsa onun görevde olmasını istediklerini belirtti.
CHP Düzce 1. Sıra Milletvekili Adayı Zafer Teber, muhtarlar ile vatandaş arasında iyi bir iletişim olması gerektiğini savunurken, vatandaşların mağdur olmamaları için muhtarlar ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştıklarını kaydetti.

“Bizlere bir kere olsun görev ve yetki verin, inanın göreceksiniz”
Göreve gelmeleri halinde muhtarların sorunlarını dile getireceklerini ve çözüme katkı noktasında çalışmalara her zaman hazır olduklarını kaydeden Teber, “Hükümet tarafından ülkenin özellikle bazı kesimlerinde ki kişilere taviz vermenin amaçlandığını, bazı kesimleri memnun etmek uğruna ülkenin geri kalanının mağdur olmasını ve bir takım kişilerin art niyetli olduğunu görüyoruz. Bizlere bir kere olsun görev ve yetki verin. İnanın göreceksiniz ki Düzce’nin sorunlarını en iyi bilenlerden birisiyim. Sorunların çözülmesi için gereken tüm çalışmaları yapacağımızdan şüpheniz olmasın. 24 Haziran seçimlerinde inandığımız yolda yürüyeceğiz.Milletimizin vereceği kararla birlik ve beraberlik içerisinde iktidara yürüyeceğiz” ifadesinde bulundu.

Haber: Ö.YILMAZ