CHP 1.Sıra Milletvekili adayı Zafer Teber bugün Körpeşler Mahalle muhtarı Salim Yılmaz’ı ziyaret ederken, Kadın Kolları üyeleri de Fatih ve Akınlar mahallesinde ev ziyaretleri gerçekleştirdi.
 
Teber, Muhtar Salim Yılmaz’la yaptığı görüşmede’’ 17 milyonu aşan yoksulumuz ve 6 milyonu aşan işsizimiz azalmıyor, artıyor. Türk Lirası her gün değer kaybediyor. Girişimciler önlerini göremiyor. Yatırımcılar ülkeden kaçıyor. Türkiye küresel yarışta geriye düşüyor. Türkiye büyüyemiyor. Türkiye üretemiyor. Türkiye iş yaratamıyor. Türkiye’de gelir dağılımı bozuluyor. CHP toplumumuzu ayrıştıran ve çatıştıran kutuplaştırma siyasetine son verecektir. CHP’nin hedefi, yurttaşlarımızın gelecek kaygısı duymadan, hakça, onurlu ve insanca yaşayacağı bir düzeni kurmaktır. ’cümlelerini kullandı.
 
Zafer Teber ve CHP teşkilat üyeleri Körpeşler Mahallesinin ardından Düzce Belediyesi Hal Müdürü Murat Ercan’ı ziyaret etti. Akabinde hal çalışanlarıyla bir araya gelen Teber ve üyeler,’’ 16,7 milyon kişi ve 3,75 milyon haneye sosyal destek sağlayacağız.5 milyonun üzerinde yurttaşımızı ilk kez sosyal yardım kapsamına alacağız. İşçi sağlığını korumaya yönelik önlemleri etkinleştireceğiz.” Diyerek destek istedi.