Ak Parti Heyeti 7 Haziran’da olduğu gibi 1 Kasım’da da İl Başkanı, Düzce Belediye Başkanı, milletvekili adayları ve parti üyelerinden oluşan kalabalık bir heyetle sandık başındaydı. Öncelikle İl Başkanı Hikmet Keskin Yeni Mahalle’deki Yeni Mahalle ilkokulunda oyunu kullandı. Okulda Sandık Kurulu başkanları tarafından karşılan heyet ardından oyunu kullanmak için sıraya girdi.

Oy pusulası ve zarfı alarak kabine giren Keskin, ardından 1295 no’lu sandığa zarfını arttı. Oy verme işleminin ardından konuşan İl Başkanı Keskin, sandıktan ülkeyi daha ileriye taşıyacak bir  sonuç çıkmasını temenni etti.

Ak Parti 1. Sıra Milletvekili Faruk Özlü, Çilimli’de oyunu kullandı. Eğitim gördüğü okul olan Çilimli Anadolu Lisesi’ne eşi Onur Özlü ve partililerle gelen Milletvekili Özlü, önce sandık kurulu üyelerinin elini sıktı, ardından pusulasıyla zarfını teslim aldı. Kabine girerek oy verme işlemini tamamlayan Özlü, 1007 nolu sandığa oyunu attı. Oyunu kullandıktan sonra kısa bir açıklama yapan Özlü, “tek başına iş başına” vurgusu yaptı.

Ak Parti 2. Sıra Milletvekili Fevai Arslan bu seçimde yine Azmimilli Mahallesi Azmimilli İlk Öğretim okulunda oyunu kullandı. Oy vermeye partililerin yanı sıra ailesiyle birlikte gelen Arslan,1032 NO’LU sandığa oyunu attı. Oy zarfını sandığa atarken, basın mensuplarına diğer milletvekili adayları ile poz veren Arslan, ardından seçimin tüm ülkeye hayırlı olmasını diledi.

AK Parti 3. Sıra Milletvekili Ayşe Keşir ise bu kez Şehit Teğmen Uğur Altan ilkokulu’nda oyunu 1076 no’lu sandıkta kullandı. Keşir, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Haber;S.KAŞKIR