23. Dönem AK Parti Düzce Milletvekili Celal Erbay'dan sonra kesintiye uğrayan halk günü toplantıları, Milletvekili Ayşe Keşir ile tekrar başladı. AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, parti il binasına sorunlarını anlatmak isteyen vatandaşları bire bir dinliyor.

AK Parti'den yapılan yazılı açıklamada, Milletvekili Ayşe Keşir'in Ankara’daki yoğun gündeminin yanı sıra Düzce’ye gelerek parti il binasında vatandaşların talep ve görüşlerine kulak verdiği kaydedildi. Vatandaşlar ile tek tek görüşerek sorunları ve varsa isteklerini dinlediği belirtilen Milletvekili Keşir'in kendisine iletilen konularla ilgili notları alıp, sorunların çözüme kavuşturulması doğrultusunda girişimlerde bulunduğu ifade edildi.





Sorunlara çözüm bulmaya çalışıyoruz

Açıklamada ayrıca Keşir'in görüşlerine de yer verildi: “Halkın ihtiyaç duyduğu hizmetler ve sorunlar hakkında çözüm üretebilmek adına büyük gayret gösterdiklerini belirten AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, 'Her zaman vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm bulmaya, hizmet etmeye çalışıyoruz. Biz milletimizin hizmetkârıyız, biz bu yola öyle çıktık. Biz bütün adımlarımızı bu anlayış içinde atıyoruz. AK Parti Düzce İl Başkanlığı binamızda gerçekleştirdiğimiz bu uygulama ile de bizleri ziyarete gelen, görüşmek isteyenlerle hem sohbet ediyor, hem de istek ve taleplerini dinleyerek sorunlarına çözüm bulmaya çalışıyoruz. AK Parti, “insan” merkezli siyasi bir parti olduğunu gerçekleştirdiği devrim niteliğindeki reformlarla bunu kanıtlamıştır. Biz de ilimizin sorunlarını ve vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek için çalışmalarımızı gece-gündüz demeden sürdürüyoruz.' dedi.”

Haber:C.ÜSTÜNER